Adana'da son dakika deprem haberi! Adana'da deprem mi oldu? Adana'daki depremin büyüklüğü kaç? Can kaybı var mı? Kozan ilçesindeki deprem saat kaçta oldu?

Adana'da son dakika deprem haberi... 'Adana'da deprem mi oldu, deprem saat kaçta oldu, Adana'daki depremin büyüklüğü ne ve can kaybı var mı?' haberleri arama motorların araştırılıyor. AFAD, Adana'daki depremle ilgili gelişmeleri aktardı. Büyük paniğe neden olan deprem çevre illerden de hissedildi. Depremin merkez üssü Kozan olarak açıklanırken, hasar bilgisiyle ilgili Vali Süleyman Elban açıklama yaptı. İşte Adana'daki depremle ilgili gelişmelerin detayları...

Adana'da son dakika deprem haberi! Adana'da deprem mi oldu? Adana'daki depremin büyüklüğü kaç? Can kaybı var mı? Kozan ilçesindeki deprem saat kaçta oldu?

Adana'da son dakika deprem haberi yakından takip ediliyor. AFAD, Adana'nın Kozan ilçesinde sabah saatlerinde deprem olduğunu duyurdu. Depremin çevre illerden de hissedildiği aktarıldı. Peki depremin büyüklüğü ne, deprem saat kaçta oldu, depremde can kaybı var mı? İşte Adana'daki depremin detayları...

ADANA'DAKİ DEPREMİN BÜYÜKLÜĞÜ NE, SAAT KAÇTA OLDU?

AFAD, Adana'nın Kozan ilçesinde saat 08.44'te deprem meydana geldiğini bildirdi. Deprem çevre illerden de hissedilirken, büyüklüğünün 5.5 olduğu aktarıldı.

CAN KAYBI VAR MI?

Depremle ilgili son dakika gelişmeleri yakından takip edilirken depremle ilgili can kaybı var mı sorusuna Adana Valisi Dr. Süleyman Elban yanıt verdi.

Elban açıklamasında; "Şu ana kadar yaralı ya da can kaybı bilgisi bize ulaşmadı. Yıkılan bir bina ihbarı da gelmedi." ifadelerini kullandı.

VATANDAŞLAR SOKAĞA DÖKÜLDÜ

Deprem ilde paniğe neden oldu. Vatandaşlar deprem sonrası evlerini terk ederek sokaklara çıktı.