Annesine şiddet uygulayan babasını öldürdü

Adana’da uyuşturucu bağımlısı olduğu iddia edilen Aydın Güler eşini dövdüğü sırada 18 yaşındaki oğlu Çağatay Güler tarafından tabancayla vurarak öldürdü.

Annesine şiddet uygulayan babasını öldürdü

Adana’nın Yüreğir ilçesi Cumhuriyet Mahallesi’nde dün gece saatlerinde geldi uyuşturucu bağımlısı olduğu öne sürülen 42 yaşındaki Aydın Güler ile eşi Zafire Güler arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine Güler, eşini darbettti. Bu sırada evde bulunan çiftin oğulları Çağatay Güler de tartışmaya dahil oldu. Babasının başka bir odadaki tabancasını alan Çağatay Güler, Aydın Güler’in göğsüne 2 el ateş etti. Aydın Güler kanlar içerisinde yere yığılırken oğlu ise kaçtı. Zafire Güler’in ihbarı üzerine eve sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Ekipler, Aydın Güler’in olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Güler’in cansız bedeni otopsi için morga kaldırıldı.

Annesine şiddet uygulayan babasını öldürdü - Resim : 1
Aydın Güler

Zafire Güler ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü. Zafire Güler'in ifadesinde, “Eşim sürekli ateş-buz içip beni döver. Akşam yine beni dövüyordu. Oğlum Çağatay da silahla babasını vurup olay yerinden kaçtı” dediği öğrenildi.

Annesine şiddet uygulayan babasını öldürdü - Resim : 2
Çağatay Güler

 

KISA SÜREDE YAKALANDI

Polis ekipleri kıs aşurede süre sonra Çağatay Güler’i yakalayıp, gözaltına aldı. Güler, sorgulanmak üzere emniyete götürüldü.

Aydın Güler’in 'uyuşturucu kullanma', 'kasten adam yaralama' suçlarından çok sayıda kaydı olduğu ortaya çıktı.