Survivor’dan elenen Yiğit Poyraz’dan ilk açıklama! Adaya veda ederken göz yaşlarına hakim olamamıştı

Survivor All Star’da yaşanan kaos ve kavga dur durak bilmiyor. Yarışmadan elenen ve bir süredir kendisinden haber alınamayan Yiğit Poyraz sessizliğini koruyordu. Hakkında birçok iddianın bulunduğu Poyraz, sessizliğini bozdu ve açıklamada bulundu.

Survivor’dan elenen Yiğit Poyraz’dan ilk açıklama! Adaya veda ederken göz yaşlarına hakim olamamıştı

Bu yıl çok büyük bir heyecanla ve merakla izlenen yarışma programı Survivor, heyecan dolu sahnelere ev sahipliği yapıyor. Survivor'da Poyraz'ın Survivor'dan erken vedası hem takım arkadaşları hem de sevenlerini şaşırtmıştı.

AĞLADIĞI ANLAR GÜNDEM OLDU

4 Nisan Perşembe akşamı adaya veda eden Poyraz'ın ağladığı anlar gündem olmuştu. Sosyal medyada bu konu çok konuşulmuştu.

Survivor’dan elenen Yiğit Poyraz’dan ilk açıklama! Adaya veda ederken göz yaşlarına hakim olamamıştı - Resim : 1

SESSİZLİĞİNİ BOZDU

Yarışmadan ayrıldıktan sonra kayıplara karışan Yiğit Poyraz merak konusu oldu. Poyraz, sonunda sessizliğini bozdu ve takipçileriyle durumunu paylaştı.

Survivor’dan elenen Yiğit Poyraz’dan ilk açıklama! Adaya veda ederken göz yaşlarına hakim olamamıştı - Resim : 2

"DÜŞÜNECEK VAKTİM OLDU"

Eleme sonrası birkaç günlük süreçte olanları düşünecek vaktinin olduğunu söyleyen Poyraz, spor ve rekabetin doğasında bunun olduğunu dile getirdi.

Survivor’dan elenen Yiğit Poyraz’dan ilk açıklama! Adaya veda ederken göz yaşlarına hakim olamamıştı - Resim : 3

"BU SEFER DE PAKETE GİREN BEN OLDUM"

Poyraz, yaptığı açıklamada şunları dile getirdi:

"Yağmurlu bir Dominik gününden herkese selamlar... Telefonu anca elime alabildim. 3-5 gündür eleme gününden sonra güzelce dinlenecek olanı biteni düşünecek vaktim oldu. Destekleyen güzel mesaj atan herkese çok çok teşekkür ederim. Eksik olmayın! Benim içinde erken bir veda oldu. Düello günü o istediğim performans seviyesine çıkamadım. Konsantrasyon kaybı yaşadım ve kaybettim. Spor ve rekabetin doğası bu dur, paketlemekte vardır o pakete girmekte, bu sefer de bu pakete giren ben oldum. Güzel bir sezondu. Eğlenceli ve güzel bir deneyim oldu."

Survivor’dan elenen Yiğit Poyraz’dan ilk açıklama! Adaya veda ederken göz yaşlarına hakim olamamıştı - Resim : 4