Adeta La casa de papel! Duvarı delip içeri girdi, 15 dakikada soygun yaptı…

Kahramanmaraş’ta, La casa de papel dizini artamayan bir soygun olayı yaşandı. Şüpheli bir kişi tek başına bir kuyumcu dükkanının arkasındaki boş daireye girerek duvarı deldi. İçeri giren şüpheli 15 dakikada kuyumcuyu soyarak kaçtı. Polis, Teknik ve fiziki takibe aldıkları Ş.A.’yı yakalayarak gözaltına aldı.

Adeta La casa de papel! Duvarı delip içeri girdi, 15 dakikada soygun yaptı…

Kahramamaraş’ta Onikişubat ilçesi Yusuflar Mahallesi’nde 6 Ekim tarihinde, bir kuyumcu dükkanında hırsızlık olayı yaşandı. İddiaya göre, kuyumcu dükkanı işleten yabancı uyruklu esnaf, cuma namazı için iş yerini kapatıp camiye gitti.

DUVARI DELİP GİRDİ

Durumu fırsat bilen hırsızlar önce dükkanın arkasındaki boş daireye girdi ardından duvarını delerek kuyumcu dükkanına girdi ve 15 dakika içerisinde dükkanda bulunan altın ve değerli eşyaları alarak deldiği duvardan kayıplara karıştı.

 TEKNİK VE FİZİKİ TAKİBE ALINDI

Olayın ardından polis ekipleri, iş yerinde bulunan güvenlik kamerasını inceleyerek kısa sürede soygunu gerçekleştirilen kişinin Ş.A. isimli şahıs olduğunu tespit etti. Şüpheliyi teknik ve fiziki takibe alan polis ekipleri Ş.A’yı gözaltına aldı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan şüpheli Ş.A. adliyeye sevk edildi.