Şenol Güneş sessizliğini bozdu! Fenerbahçe ile görüştü mü?

Adı Beşiktaş ve Fenerbahçe teknik direktörlüğü için geçen Şenol Güneş, "Ben, hiçbir güzide kulübümüzün yetkilisi ile görüşmedim. Görüşeceğim konu da yok" açıklamasında bulundu.

Şenol Güneş sessizliğini bozdu! Fenerbahçe ile görüştü mü?

Adı Beşiktaş ve Fenerbahçe teknik direktörlüğü için geçen Şenol Güneş, sessizliğini bozdu.  Trabzon'un yerel haber sitelerinden Gazetekuzey'e konuşan Güneş, "Son dönemlerde maçları da doğru dürüst izlemiyorum. Boynumda hafif bir ağrı var. Hastaneye gidiyorum. Doktor arkadaşların önerileri doğrultusunda tedavimi sürdürüyorum. Evde istirahat ediyorum, ara sıra yürüyorum’" dedi. Şenol Güneş, "Arkadaşlar arıyor, ‘Hocam şu takımla bu takımla görüşmüşsün’ diyorlar. Ben, hiçbir güzide kulübümüzün yetkilisi ile görüşmedim. Görüşeceğim konu da yok. Bu aşamada dinlenmekten başka bir şey düşünmüyorum. Tüm takımlarımıza başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.

Şenol Güneş’e yakın isimlerden Hayrettin Hacısalihoğlu da, "Hoca, gerçekten çok yoruldu, Hocayı çok yordular, dinlenmeye ihtiyacı var. Ve dinleniyor. Fenerbahçe, Beşiktaş hatta Galatasaray sahada iyi sonuçlar alamayınca birileri sosyal medyada, gazetelerde ve TV’lerde hemen Şenol Hocanın ismini gündeme taşıyorlar. Trabzonspor da kötü sonuçlar alsa, Trabzonspor’da da Güneş’in ismi telaffuz edilmeye başlanacaktı" açıklamasında bulundu.