Adı Hasan Can Kaya ile anılan İlayda Koçak kimdir? Sevil İlayda Koçak kaç yaşında, nereli?

Exxen platformunda Konuşanlar programını sunan Hasan Can Kaya'nın, Sevil İlayda Koçak ile pozları sosyal medyada yayınlandı. Hasan Can Kaya’nın, Sevil İlayda Koçak ile sevgilisi Sultan San’ı aldattığı iddia edildi. Peki, Hasan Can ile anılan Sevil İlayda Koçak kimdir?Sevil İlayda Koçak kaç yaşında?

Adı Hasan Can Kaya ile anılan İlayda Koçak kimdir? Sevil İlayda Koçak kaç yaşında, nereli?

Acun Ilıcalı'nın dijital platformu Exxen'de yayımlanan Konuşanlar programının sunucusu Hasan Can Kaya özel hayatıyla gündemde.

Adı Hasan Can Kaya ile anılan İlayda Koçak kimdir? Sevil İlayda Koçak kaç yaşında, nereli? - Resim : 1

Kendisinden 6 yaş büyük Sultan San ile aşk yaşayan Hasan Can Kaya’nın Sevil İlayda Koçak ile olan pozları sosyal medyaya damga vurdu.

Adı Hasan Can Kaya ile anılan İlayda Koçak kimdir? Sevil İlayda Koçak kaç yaşında, nereli? - Resim : 2

Peki, Hasan Can Kaya’nın poz verdiği Sevil İlayda Koçak kimdir? Sevil İlayda Kolçak kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor?

Adı Hasan Can Kaya ile anılan İlayda Koçak kimdir? Sevil İlayda Koçak kaç yaşında, nereli? - Resim : 3

HASAN CAN, BİR KADINLA YAKINLAŞTI

Hasan Can Kaya'nın geçtiğimiz haziran ayında Sevil İlayda Koçak isimli bir kadın ile Çeşme'deki bir mekanda tanıştığı öne sürüldü. Hasan Can Kaya, daha sonra bir grup erkek arkadaşı ve Sevil İlayda Koçak ile birlikte poz verdi.

Hasan Can Kaya ile Sevil İlayda Koçak'ın yaz ayında yakınlaştığı iddia edildi. Hasan Can Kaya'nın yaz ayında çekilmiş bu fotoğrafa ilişkin ne açıklama yapacağı merak konusu oldu.

Adı Hasan Can Kaya ile anılan İlayda Koçak kimdir? Sevil İlayda Koçak kaç yaşında, nereli? - Resim : 5

SEVİL İLAYDA KOÇAK KİMDİR?

Sevil İlayda Koçak, özel bir şirkette insan kaynakları yöneticisi olarak çalışıyor. Koçak, sosyal medyada paylaştığı iddialı fotoğraflarla adından söz ettiriyor.Adı Hasan Can Kaya ile anılan İlayda Koçak kimdir? Sevil İlayda Koçak kaç yaşında, nereli? - Resim : 6