Adı Sevgi dizisi ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Adı Sevgi dizisi ne zaman başlıyor?

Yunus Emre Yıldırımer ve Gizem Güneş'in başrollerini paylaştığı Adı Sevgi dizisi ekranlara yeni bir soluk getirecek. İlk bölüm fragmanı yayınlanan Adı Sevgi dizisi ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Sadullah Celen'in üstlendiği dizi merak ediliyor. Peki, Adı Sevgi dizisi ne zaman başlıyor?

Adı Sevgi dizisi ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Adı Sevgi dizisi ne zaman başlıyor?

Yunus Emre Yıldırımer ve Gizem Güneş'in yıldızının parlayacağı Adı Sevgi dizisi ilk bölümü ile izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Dizinin yönetmen koltuğunda Sadullah Celen otururken, senaryosunu Filiz Alpgezmen ve Murat Can Tura kaleme alıyor. Peki, Adı Sevgi dizisi ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Koliba Film imzalı dram türündeki dizinin detayları merak konusu oldu. Adı Sevgi dizisi ne zaman başlıyor? İşte, Adı Sevgi dizisi hakkında merak edilen tüm detaylar....

Adı Sevgi dizisi ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Adı Sevgi dizisi ne zaman başlıyor? - Resim : 1

ADI SEVGİ DİZİSİ NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Koliba Film imzalı Adı Sevgi dizisinin yönetmenliğini Sadullah Celen üstlenirken, senaryosunu Filiz Alpgezmen ve Murat Can Tur yazıyor. Başrollerinde Yunus Emre Yıldırımer ve Gizem Güneş olamk üzere, Mert Doğan, Asya Kasap, Fatih Al, Nihan Büyükağaç, Mehtap Bayri ve Hande Kaptan da Adı Sevgi dizisinin oyuncu kadrosunda yer alıyor. 

ADI SEVGİ DİZİSİ NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Hayallerinin ve umutlarının peşinden koşan mesleğine aşık genç bir öğretmenin, kararlılıkla, sevgiyle ve fedakarlıkla verdiği amansız mücadeleyi, öğrencilerde, ailelerde ve bütün kasabada yarattığı değişimi anlatan Adı Sevgi dizisi ATV ekranlarında izleyici karşısına çıkacak. Yunus Emre Yıldırımer ve Gizem Güneş'i buluşturan Adı Sevgi dizisi, 13 Mart 2022 Pazar akşamı saat 20:00'de ilk bölümü ile ekranlarda yerini alacak.