Adıyaman, Malatya ve Elazığ dikkat! Evlerden sonra şimdi de oralarda çıkmaya başladılar. Herkesin evinde var

Sıcakların artmasıyla beraber yılanlarda kendilerine kaçacak gölge yerler aramaya başladı. Serin yerler arayan hayvanlar, evlerden çıkarken şimdi de odunluklarda görülmeye başladı. Bir yılanın Adıyaman’da odunluktan çıkmasının ardından Malatya ve Elazığ’da yaşayanlara uyarı yapıldı. Bölgede yaşayan vatandaşların birçoğunun evinde odunluk olduğu için herkesin dikkat etmesi istendi.

Adıyaman, Malatya ve Elazığ dikkat! Evlerden sonra şimdi de oralarda çıkmaya başladılar. Herkesin evinde var

Havaların ısınmasıyla ve mevsim normallerinin üzerinde seyretmesiyle beraber sadece insanlar değil hayvanlarda bunalmaya başladı. Kendilerine kaçacak gölge yerler arayan yılanlardan bir haber daha geldi. Evler, bahçeler derken Adıyaman’da bir  odunluktan yılan çıktı.

Adıyaman, Malatya ve Elazığ dikkat! Evlerden sonra şimdi de oralarda çıkmaya başladılar. Herkesin evinde var - Resim : 1

EV SAHİPLERİ PANİK YAPTI

Bir anlık paniğe kapılan vatandaşlar, itfaiye ekiplerini arayarak yardım istedi. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri yaptıkları çalışmalar neticesinde odunluk içerisinde bulunan yılanı yakaladı. Kafese konulan yılan kent merkezine uzak bir alana bırakıldı.

Adıyaman, Malatya ve Elazığ dikkat! Evlerden sonra şimdi de oralarda çıkmaya başladılar. Herkesin evinde var - Resim : 2

HEMEN UYARI YAPILDI

Söz konusu haberin ardından Malatya ve Elazığ’da yaşayanlara uyarı yapıldı. Bölgede yaşayan vatandaşların birçoğunun evinde odunluk olduğu için herkesin dikkat etmesi istendi.