Adnan Beker'den İdris Şahin hakkında çarpıcı iddia: İYİ Parti az vekil çıkarsın diye çalıştı

tv100 ekranlarında gündemi belirleyen Gürkan Hacır ile Taksim Meydanı programına konuk olan İYİ Parti Ankara Milletvekili Adnan Beker, DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı İdris Şahin hakkında çarpıcı bir iddiada bulundu. Beker, "İdris Şahin, yaptığı toplantıda ‘İYİ Parti’ye oy vermeyin, İYİ Parti, vekil çıkaramayacak. İYİ Parti’nin baraj sorunu var, oylarınız boşa gider’ diye CHP’lilerin vekil adayları, İYİ Parti az vekil çıkarsın diye çalıştı." ifadelerini kullandı.

İYİ Parti Ankara Milletvekili Adnan Beker, Gazeteci Barış Yarkadaş, Posta Gazetesi Yazarı Murat Çelik, ÜLKE TV Genel Yayın Yönetmeni Hasan Öztürk, tv100.com Yazarı Hacı Yakışıklı ve tv100 Ankara Temsilcisi Deniz Gürel; Gürkan Hacır'la Taksim Meydanı'nın konuğu oldu.

Programa konuk olarak katılan İYİ Parti Ankara Milletvekili Adnan Beker, DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı İdris Şahin hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Adnan Beker, İdris Şahin hakkında şu ifadeleri kullandı:

"İdris Şahin, yaptığı toplantıda ‘İYİ Parti’ye oy vermeyin, İYİ Parti, vekil çıkaramayacak. İYİ Parti’nin baraj sorunu var, oylarınız boşa gider’ diye CHP’lilerin vekil adayları, İYİ Parti az vekil çıkarsın diye çalıştı. AK Partili milletvekilleri ‘Bana oy verme Tayyip Bey’e oy ver’ dedi ama CHP’li milletvekilleri önce kendilerine oy istedi."

"ANKARA'YI EN AZ YÜZDE 58 İLE ALIR"

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile ilgili açıklama yapan Beker, "Mansur Bey, İYİ Parti’den aday olup Ankara’yı en az %58’le alır. İYİ Parti’den aday olma konusunda hiçbir sıkıntı duymaz. Ben nasıl CHP’ye oy verdiysem, CHP’nin de Ankara’da %30 oyu var, onlar da Mansur Bey’e verecek." diye konuştu.