Reklam yüzü olma vaadi ile kandırdılar

Adnan Oktar ve silahlı suç örgütünün genç kızları nasıl ağlarına düşürdükleri ortaya çıktı. Dış görünüşü ile dikkat çekenleri "Reklam Yüzü" yapacağız diye kandırdıkları ortaya çıktı.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, Adnan Oktar Silahlı Suç Örgütü hakkında iddianame hazırladı. Oktar için 870 buçuk yıla kadar hapis cezası istendi. İddianamede örgütün genç kızları nasıl tuzağa düşürüp kediciğe çevirdiğine yer verildi.

Örgüt üyelerinin reklam şirketi vardı. Kamuya açık alanlarda dikkat çeken kadın ve kız çocuklarını “Reklam yüzü yapacağız” diyerek kandırıyorlardı.

Yönetici kadrosundaki Bora Yıldız ile Dolunay Tezin fotoğrafları çekilen kızları zengin iş insanı imajıyla ağına düşürüyordu. Tecavüz ettikleri kızlara turnike sistemini uyguluyorlardı. Bu sistemdeki amaç, örgüt üyesi erkeklerin kadına defalarca kez tecavüz ederek yıldırmaktı. Direncini kırılan kadını daha sonra örgüte üyesi yapıyorlardı. 

Adnan Oktar, Ledün İlmi (Allah’ın seçtiği kullarına bahşettiği sır) kavramını kullanarak istismar edilen kızların itiraz etmemesini sağlıyordu. Adnan Oktar, suç örgütü üyeleri de kendilerini arkadaş grubu olarak tanıtıyordu. İllegal işlerini de ‘Bilim Araştırma Vakfı’ ismi altında yapıyorlardı.