Adnan Oktar'ın iddianamesinde kan donduran ifadeler

Adnan Oktar suç örgütüne yönelik hazırlanan iddianamedeki ifadeler Oktar'ın yıllardır süregelen sapkınlığını gün yüzüne çıkardı. İfadelerde pedofili eğilimi olduğu  belirtilen Oktar'ın 6 yaşındaki kız çocuklarını taciz ettiği belirtildi.

Müştekiler D.A, B.K, E.K Ve B.B'nin örgüte dair anlattıkları, kan dondurur cinstendi. Oktar'ın kendisine yönelik tacizlerinin 6 yaşında başladığını ifade eden D.A., Oktar'ın evine annesiyle gittiğini anlattı. 

İfadeye göre annesi D.A.'ya "Didem Ürer senin teyzen, aramızdaki en imanlımız odur. Onun sözünden çıkma” dedi.

D.A. ifadesinde Adnan Oktar’ın 6 yaşından 17 yaşına kadar her görüşmesinde onunla evleneceğini, rahat olmasını, çekinmemesini söylediğini belirtti. "Her gidişimde ‘Ayağa kalk, dön bakayım ne kadar büyümüşsün. Gel bir nabzına bakayım’ deyip taciz eder, sarılır öperdi” diye konuştu.

Oktar'ın pedofili eğiliminde olduğunu söyleyen örgüt itirafçısı B.K. ise Oktar'a yurt dışından kadın ve çocukların getirtildiğini anlattı.

Mağdur E.K ise A9 televizyonundaki stüdyoda bulunan herkesin Oktar tarafından taciz edildiğini ifade etti. Oktar’ın sistematik olarak kendisini çocuk yaşlarından itibaren taciz ettiğini ve şikayetçi olduğunu belirtti.