Adnar Oktar örgütünün“Bacı”sı tahliyeden sonra ilk kez konuştu

Adnan Oktar Suç Örgütüne üye olduğu gerekçesiyle yargılanan Tülay Kumaşçı tahliye edilmişti. Örgütün "Bacı"sı Tülay Kumaşçı, kaldığı villasının önünde açıklamalar yaptı. Kumaşçı, zorla tutulmadıklarını söyledi.

Adnan Oktar Suç Örgütüne yönelik açılan davada 171’i tutuklu 226 sanık yargılanıyordu. Son duruşmadan tahliye kararı çıktı. 77'si kedicik toplam 91 kişi şartlı tahliye edildi.

Tahliye edilenler arasında Adnan Oktar’a en yakınındaki isimler vardı. O isimlerden biri Tülay Kumaşçıydı. Kumaşçı, örgüt içinde 'Bacı' olarak tanınıyordu.

Kumaşçı hapisten çıktıktan sonra İstanbul Kartal’daki villasına geçti. Kedicikler toplu olarak bu villaya konulmuştu. Kumaşçı, kapısının önünde açıklamalarda bulundu. Villalarda zorla tutulmadıklarını anlattı.

Tahliye olan aslanlar ile kediciklerin bir kısmının villalara, diğer kısmının otele yerleştirildiği söylenmişti. Örgütün bacısı ise inkar etti. Cezaevinde yaşadıklarını anlatan Tülay Kumaşcı "Bizi oraya Allah soktu, Allah çıkardı" dedi. Kendilerinden sevgi topluluğu diye bahsetti.