Adriana Lima bir değişti pir değişti! Tartışma yaratan yeni imajıyla ilgili ilk kez konuştu: Her şey tuhaftı...

Dünyanın en ünlü mankenlerinden Adriana Lima, son zamanlarda yaşadığı değişimle konuşuluyor. "Estetiği fazla kaçırmış" yorumları yapılan yeni imajıyla ilgili Lima ilk kez konuştu ve eleştirilere sert yanıt verdi.

Adriana Lima bir değişti pir değişti! Tartışma yaratan yeni imajıyla ilgili ilk kez konuştu: Her şey tuhaftı...

Ünlü manken Adriana Lima'nın son dönemde katıldığı davet ve etkinliklerde çekilen fotoğrafları gündem olmaya devam ederken, yeni açıklamalar geldi.

Dünyanın en popüler mankenlerinden biri olan Adriana Lima'nın geçen ay katıldığı bir davette yüzünün şiştiği ve çok fazla estetik müdahale yaptırdığı iddiaları büyük bir tartışma yaratmıştı. Bazı sosyal medya kullanıcıları Lima'nın çok fazla estetik ameliyat yaptırdığını iddia ederek eleştirse de birçok hayranı ise çocuklarına bakan bir annenin bu tür operasyonlar yapabileceğini söylemiş ve Lima'yı desteklemişti. 

Lima, o dönemde çekilen fotoğrafları ile ilgili ilk kez konuştu. Açlık Oyunları isimli filmin Los Angeles'taki galasına katılan Lima, Arap medyasına konuştu. 

Adriana Lima bir değişti pir değişti! Tartışma yaratan yeni imajıyla ilgili ilk kez konuştu: Her şey tuhaftı... - Resim : 1

"HER ŞEY BİR TUHAFTI, KENDİMİ O ŞEKİLDE GÖRMÜYORUM"

Suudi Arabistan'da yayın yapan bir dergiye konuşan Lima, "Bu görüntüler beni hiç rahatsız etmedi. Dürüst olmak gerekirse dışarı çıkmadan önce kendime bakıyorum ve harika hissediyorum. Çocuklarımla beraberdim ve onlar da bana bakıp, 'Anneciğim! Çok güzelsin' dediler" ifadesini kullandı.

Kırmızı halıda çekilmiş fotoğrafları ile ilgili de ilk kez konuşan Lima, "Ben bu fotoğrafları görünce, 'Bu ben değilim. Her şey bir tuhaftı çünkü ben kendimi o şekilde görmüyorum' dedim. Ben halen kendimi o şekilde görmüyorum. Kendinizi farklı bir şekilde görebilirsiniz" yorumunu yaptı.

Adriana Lima bir değişti pir değişti! Tartışma yaratan yeni imajıyla ilgili ilk kez konuştu: Her şey tuhaftı... - Resim : 2

"KİMSE İÇİN DEĞİŞMEYECEĞİM"

Lima, kendisi hakkında yapılan yorumlara gülüp geçtiğini söylerken, "Ben artık 16 yaşında değilim. Ben mankenliğe 16 yaşında başladım ve bir daha asla 16 olmayacağım. 42 yaşındayım ve daha önce hiç olmadığım kadar mutluyum" dedi. 

Lima, yaşını ve bedenini benimsediğini söylerken, "Kimse için değişmeyeceğim" ifadesini kullandı.