Adriana Lima estetiğin dozunu kaçırdı! Hayranları kedicik yorumları yaptı! İşte ünlü modelin son hali

Doğumda aldığı kilolarla son dönemde çok konuşulan ünlü top model Adriana Lima bu sefer de estetikleriyle gündemde. Açlık Oyunları'nın son filmi olacak olan Açlık Oyunları: Kuşların ve Yılanların Şarkısı adlı filmin Los Angeles'taki galasında estetikleriyle dikkat çeken Lima’yı görenler tanımakta güçlük çekti.

Adriana Lima estetiğin dozunu kaçırdı! Hayranları kedicik yorumları yaptı! İşte ünlü modelin son hali

 Eski eşi Marko Jaric ile evliliğinden iki kızı olan Adriana Lima, şu anki eşi Andre Lemmers ile olan evliliğinden 3. çocuğunu kucağına aldıktan 4 ay sonra podyumlara geri dönmüştü. Fazla kilolarıyla dikkat çeken Adriana Lima o dönem de çok konuşulmuştu.

Adriana Lima estetiğin dozunu kaçırdı! Hayranları kedicik yorumları yaptı! İşte ünlü modelin son hali - Resim : 1

 ESTETİKLİ HALİ ŞAŞKINA ÇEVİRDİ!

Geçtiğimiz günlerde bir film galasında boy gösteren güzel modeli görenler tanıyamadı. Geçirdiği operasyonları abartan Lima’ya hayranları kedicik yorumları bile yaptı. Hangi operasyonları geçirmiş olabileceği ise merak konusu oldu.

Adriana Lima estetiğin dozunu kaçırdı! Hayranları kedicik yorumları yaptı! İşte ünlü modelin son hali - Resim : 2Adriana Lima estetiğin dozunu kaçırdı! Hayranları kedicik yorumları yaptı! İşte ünlü modelin son hali - Resim : 3