AFAD'dan o ilimize son dakika uyarısı! Milyonlarca kişinin telefonuna aynı mesaj gönderildi. Adeta kıyamet yaşanacak

AFAD tarafından milyonlarca kişiyi ilgilendiren o uyarı yapıldı. Aktarılan bilgilere göre Ankara’da akşam saatlerine kadar il genelinde yerel yağışın beklendiği ifade edildi. İşte tüm detaylar...

AFAD'dan o ilimize son dakika uyarısı! Milyonlarca kişinin telefonuna aynı mesaj gönderildi. Adeta kıyamet yaşanacak

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı, Ankara’da beklenen kuvvetli sağanak yağışa karşı vatandaşları uyardı. Ankaralıların cep telefona SMS gönderen AFAD, dikkatli olmaları konusunda uyardı.

KUVVETLİ SAĞANAK BEKLENİYOR

MGM tarafından aktarılan son habere göre Ankara'da akşam saatlerine kadar güney ilçelerinden başlayarak, il genelinde yerel olarak kuvvetli (metrekareye 21-50 kilogram), güney ve doğu ilçelerinde yer yer çok kuvvetli (metrekareye 51-75 kilogram) sağanak ve gök gürültülü sağanak bekleniyor.

AFAD, MESAJ GÖNDERDİ

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı tarafından aktarılan son habere göre vatandaşların cep telefonlarına SMS gönderildi. Vatandaşlara gönderilen mesajda, “Meteoroloji'ye göre bugün Ankara'da çok kuvvetli sağanak beklenmektedir. Sel, ulaşımda aksamalar, yerel dolu yağışına karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır." ifadeleri kullanıldı.