Afra Saraçoğlu ile Mert Yazıcıoğlu evleniyor mu? Afra Saraçoğlu kimdir? Mert Yazıcıoğlu kimdir?

Afra Saraçoğlu, uzun süredir meslektaşı Mert Yazıcıoğlu ile aşk yaşıyor. Magazin kulislerinde ünlü çiftin evlenecekleri iddia edildi. Ünlü oyuncu Afra Saraçoğlu, sevgilisi Mert Yazıcıoğlu ile evleniyor mu? Afra Saraçoğlu kimdir? Mert Yazıcıoğlu kimdir?

Afra Saraçoğlu ile Mert Yazıcıoğlu evleniyor mu? Afra Saraçoğlu kimdir? Mert Yazıcıoğlu kimdir?

Türkiye Sinema Eseri Sahipleri Meslek Birliği'nin kuruluşunun 35. yılı onuruna, Cemal Reşit Rey Konser Salonu'nda düzenlenen ödül törenine katılan Afra Saraçoğlu, "Evliliği düşünüyor musunuz?" sorusuna gülerek yanıt verdi. Güzel oyuncunun bu soru karşısında bir hayli utandığı da gözlenirken ünlü çiftin evlenecekleri iddia edildi. İnternet’te “Afra Saraçoğlu ile Mert Yazıcıoğlu evleniyor mu? Afra Saraçoğlu kimdir? Mert Yazıcıoğlu kimdir?” sorularına yanıt arandı. Peki, Afra Saraçoğlu kimdir? Mert Yazıcıoğlu kimdir?

Afra Saraçoğlu ile Mert Yazıcıoğlu evleniyor mu? Afra Saraçoğlu kimdir? Mert Yazıcıoğlu kimdir? - Resim : 1

"BİRBİRİMİZİ ZOR GÖRÜYORUZ"

Bir süredir Afra Saraçoğlu ile aşk yaşayan Mert Yazıcıoğlu, geçtiğimiz haftalarda bir ödül törenine katılmıştı. Sevgilisi ile çok fazla görüşemediklerini söyleyen Yazıcıoğlu, "Vallahi Afra çok çalışıyor. Birbirimizi zor görüyoruz” demişti.

Afra Saraçoğlu ile Mert Yazıcıoğlu evleniyor mu? Afra Saraçoğlu kimdir? Mert Yazıcıoğlu kimdir? - Resim : 2

AFRA SARAÇOĞLU KİMDİRi?

Afra Saraçoğlu, 2 Aralık 1997 yılında İstanbul’da doğmuştur.
Eğitimine Eskişehir Anadolu Üniversitesi’nde devam eden
Afra Saraçoğlu ilk oyunculuk deneyimini; başrollerini Özcan Deniz ve Nurgül Yeşilçay’ın paylaştığı İkinci Şans filminin kadrosunda yer alarak yaşamıştır.

Şimdilerde Star Tv ekranlarında yayınlanmakta olan Kardeş Çocukları dizisinde Hayat Çetin karakterine hayat veren Afra Saraçoğlu 1.70 metre boyunda, 48 kilo ve Yay burcudur.

Ödülleri:
2018 – 45. Pantene Altın Kelebek Yıldızı Parlayanlar Ödülü – Fark yaratanlar

Afra Saraçoğlu’nun rol aldığı diziler ve filmler:

2019 – Kardeş Çocukları (Hayat) (TV Dizisi)
2017 – Fazilet Hanım ve Kızları (Ece Çamkıran) (TV Dizisi)
2017 – Kötü Çocuk (Kayla) (Sinema Filmi)
2016 – İkinci Şans (Çiçek) (Sinema Filmi)

 Afra Saraçoğlu ile Mert Yazıcıoğlu evleniyor mu? Afra Saraçoğlu kimdir? Mert Yazıcıoğlu kimdir? - Resim : 3

MERT YAZICIOĞLU KİMDİR?

10 Mayıs 1993 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelen Mert Yazıcıoğlu, Türk sinema ve dizi oyuncusu olarak son zamanlarda adından sıkça söz ettirmektedir.

Eğitim hayatına İstanbul’da başlayan Mert İnanoğlu, lisans eğitimine de yine İstanbul’da Aydın Üniversitesi İşletme bölümünde devam etti. 

Daha önce bir deneyimi bulunmayan Mert İnanoğlu’nun oyunculuğa başlayışı ise bir arkadaşının yer aldığı dizinin setinde oldu. Oyunculuk için kurucusu Sumru Onat olan Cast 33 ajansıyla sonrasında ise Ümit Çırak tanıştı. 3 Mota Eğitim atölyesinde Ümit Çırak’tan oyunculuk dersleri almaya başlayan Mert Yazıcıoğlu, eğitimine bir süre devam ettikten sonra ilk oyunculuk deneyimi için Dedemin İnsanları filminde kamera karşısına geçti. 


Afra Saraçoğlu ile Mert Yazıcıoğlu evleniyor mu? Afra Saraçoğlu kimdir? Mert Yazıcıoğlu kimdir? - Resim : 4

2013 yılında, Özcan Deniz, Ece Uslu, Ayça Ayşin Turan gibi oyuncuların yer aldığı Karagül dizisinde rol aldı. Mert Yazıcıoğlu, Fox TV ekranlarında yayınlanan dizide “Baran Şamverdi” karakterini canlandırdı. 

Sonrasında ise “Fırat” karakteri ile “Umuda Kelepçe Vurulmaz”, “Korkut” karakteri ile Mehmed: Bir Cihan Fatihi adlı dizide yer aldı. 

2018 yılında vizyona giren “İyi Oyun” adlı sinema filminde ise, Cenk karakteri ile izleyicinin karşısına çıktı. Ekim 2018’de Kanal D ekranlarında yayınlanmaya başlayan Bir Litre Gözyaşı isimli dizide “Mahir Yetkin” karakterine can verdi. 2020 Nisan ayında “Sinan” rolü ile de Netflix’te yayımlanan Aşk 101 dizisinde sevenlerinin karşısına çıktı.

Afra Saraçoğlu ile Mert Yazıcıoğlu evleniyor mu? Afra Saraçoğlu kimdir? Mert Yazıcıoğlu kimdir? - Resim : 5

2020 Kasım ayı itibariyle, Filipinler’de yayınlanan ve reyting rekorları kıran bir diziden uyarlanan “Bir Annenin Günahı” isimli dizide Yusuf karakteri ile televizyon ekranlarında yeniden görülmeye başladı. 

Mert Yazıcıoğlu, 1.77 metre boyunda, 69 kilo ve Boğa Burcudur.

Mert Yazıcıoğlu, “Bir Annenin Günahı” adlı dizide, Hukuk Fakültesinde okuyan, muzip, başarılı ve ailesini her şeyden önemli gören bir genci canlandırıyor. 3 çocuklu Suna’nın ilk göz ağrısı olan Yusuf’u annesi çok zor şartlar altında büyütmüş, onları okutabilmek için gecesini gündüzüne katmıştır. Yusuf da bunların çok iyi farkındadır ve tüm yoksulluğuna rağmen halden anlayan ve gerçek hayatı bilen bir gençtir…

Afra Saraçoğlu ile Mert Yazıcıoğlu evleniyor mu? Afra Saraçoğlu kimdir? Mert Yazıcıoğlu kimdir? - Resim : 6

MERT YAZICIOĞLU’NUN OYNADIĞI DİZİ VE FİLMLER:

2011 – Dedemin İnsanları (Konuk oyuncu) (Sinema Filmi)
2012 – Kayıp Şehir (Furkan) (TV Dizisi)
2013 – 2015 – Karagül (Baran) (TV Dizisi)
2016 – Umuda Kelepçe Vurulmaz (Ferit) (TV Dizisi)
2018 – Mehmed: Bir Cihan Fatihi (Korkut) (TV Dizisi)
2018 – Bir Litre Gözyaşı (Mahir) (TV Dizisi)
2020 - Aşk 101 (Sinan) (Netflix dizisi)
2020 - Bir Annenin Günahı (Yusuf) (TV Dizisi)