"Afrodit" lakaplı Yeşilçam aktristi Banu Alkan, Kemal Yıldız ile evlendi!

'Afrodit' lakabıyla tanınan Yeşilçam'ın ünlü aktristi 65 yaşındaki Banu Alkan, iki yıldır birlikte olduğu kendisinden 20 yaş küçük sevgilisi Kemal Yıldız ile evlendiğini açıkladı. Alyansını gösteren Alkan, ilerleyen günlerde düğün yapacağını söyledi.

"Afrodit" lakaplı Yeşilçam aktristi Banu Alkan, Kemal Yıldız ile evlendi!

'Afrodit' lakabıyla tanınan Yeşilçamın ünlü oyuncusu 65 yaşındaki Banu Alkan, iki yıldır birlikte olduğu kendisinden 20 yaş küçük Kemal Yıldız ile dünyaevine girdiğini ilan etti. Alyansını gösteren Alkan, eşiyle nasıl tanıştıklarını anlattı. Ünlü çift, ilerleyen günlerde düğün yapacak.

"Afrodit" lakaplı Yeşilçam aktristi Banu Alkan, Kemal Yıldız ile evlendi! - Resim : 1

"BEN PISIRIK ADAM SEVMEM"

Kemal Yıldız ile nasıl tanıştıklarını paylaşan Alkan, "Kemal beni çok kıskanıyor. Dekolteye kızmaz çünkü çok medeni. İki yıldır birlikteyiz. Bebek'te bir restoranda gelip yanıma oturmak istedi. Önce cesaretine çok şaşırdım sonra yakışıklılığını görünce kabul ettim. Ben pısırık adam sevmem. Kemal'i tanımasaydım bu dünyadan gerçek bir erkek tanımadan göçüp gitmiş olacaktım" ifadelerini kullandı.

"Afrodit" lakaplı Yeşilçam aktristi Banu Alkan, Kemal Yıldız ile evlendi! - Resim : 2

"PARİS'E GİDER BİR DÜĞÜN DAHA YAPARIZ"

Yıldız ile sessiz sedasız evlendiğini açıklayan Banu Alkan, parmağındaki alyansı göstererek, "Evlendik, düğünü sonra yapacağız. Bunu da ilk kez buradan duyurmuş olayım. Sonra Paris'e gider, bir düğün daha yaparız" şeklinde konuştu.

"GELİNLİĞİMİN MODELİNİ BEĞENDİNİZ Mİ?"

Öte yandan Instagram hesabından ışıltılı kabarık bir gelinlik videosu yayınlayan Banu Alkan, dünyaca ünlü modeller Kylie Jenner ve Hailey Bieber'ı da etiketlerken, takipçilerine "Gelinliğimin modelini beğendiniz mi?" sorusunu yöneltti.

"Afrodit" lakaplı Yeşilçam aktristi Banu Alkan, Kemal Yıldız ile evlendi! - Resim : 3