Afyonkarahisar'da tüyler ürpertici yasak aşk cinayeti! Sopayla öldürdü, boş araziye gömdü!

Afyonkarahisar'da R.D. (40), evinde yakaladığı Ali Aydın'ı (30) sopayla döverek öldürmesinin ardından boş araziye gömdü. Gözaltına alınan R.D., tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Afyonkarahisar'da tüyler ürpertici yasak aşk cinayeti! Sopayla öldürdü, boş araziye gömdü!

Afyonkarahisar'da merkeze bağlı Anıtkaya köyünde dün gece geç saatlerde şarampolde yanmış halde bir otomobil olduğunu fark eden jandarma ekipleri, harekete geçti. Detaylı inceleme başlatan Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) dedektifleri ve Merkez İlçe Jandarma Komutanlığı’na bağlı ekipler, plaka ve ruhsat bilgisi üzerinden yaptığı araştırmada otomobilin sahibinin Ali Aydın olduğunu belirledi. 16 Ekim'den itibaren haber alınamayan Ali Aydın'a ulaşamayınca çalışmayı derinleştiren jandarma ekipleri, Ali Aydın’ın en son Anıtkaya köyünde oturan M.D. (40) adlı kadının evinde görüldüğünü tespit ederek, M.D. ve kocası R.D.’nin ifadelerine başvurdu.

SOPAYLA ÖLDÜRÜP ARAZİYE GÖMDÜ

JASAT dedektiflerinin yaptıkları sorgulamada, Ali Aydın’ın ilişkisi bulunduğu iddia edilen M.D.’nin evine gittiği, bu sırada kadının kocası R.D.’nin eve geldiği ve taraflar arasında tartışma çıktığı belirlendi. Büyüyen tartışmanın ardından R.D.’nin sopayla kafasına vurduğu Ali Aydın’ı öldürüp, Anıtkaya köyü yakınlarında araziye gömdüğü, otomobilini de yaktığı belirlendi.

R.D., ifadesinin ardından jandarma tarafından gözaltına alındı. Ekipler bu sabah R.D.’nin yer göstermesi sonrası Ali Aydın’ın cansız bedenini bulup, gömüldüğü yerden çıkardı. Ali Aydın’ın cenazesi, otopsi sonrası Fethibey beldesinde toprağa verilirken, R.D. ise işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede sulh ceza hakimliğince tutuklandı.