Ağaca doğru yürüyenler kafalarını kaldırdıklarında ağaca bakakaldı. Dünya üzerinde böyle bir manzara bir daha oluşmaz

Ağaca doğru yürüyen kalabalık bir grup, kafalarını kaldırıp karşılarındaki ağacı yakından görünce telefonlarına ve kameralarına sarıldılar. Böyle bir manzarayı dünya üzerinde bir daha görmek mümkün olmayacağından o anları ölümsüzleştirdiler. Çünkü ağaca tırmanmış olan sayısız keçi, ağacın üzerinde adeta meyve gibi asılı duruyordu. Keçileri, hayatlarında ilk defa ağacın üzerinde görenler gözlerine inanmakta güçlük çekti.

Fas'ın küçük Tamri köyünde Agan ağaçlarına tırmanan keçi sürüsünün görüntüsü, bölgeye gelenlerin gözlerini defalarca kapatıp açmalarına neden oldu. Uzaktan ağacın üzerindeki keçileri fark etmeyen bir grup insan, yaklaşınca keçileri gördü ve gözlerine inanamadı. Cep telefonlarına ve kameralarına sarılan grup, hemen o anları kayıt altına aldı. Dünyanın en nadir anlarından birine şahit olan ekip ile birlikte ağaçta asılı meyveler gibi keçi sürüsünün görüntüleri, sosyal medya kullanıcılarını da şok etti. Bazıları kullanıcılar, görüntünlerin montaj olabileceğini öne sürdü. 

Ağaca doğru yürüyenler kafalarını kaldırdıklarında ağaca bakakaldı. Dünya üzerinde böyle bir manzara bir daha oluşmaz - Resim : 1