Ağrı'da etkili olan bahar havası yüzleri güldürdü! Mangalını alan pikniğe koştu

Ağrı'da etkili olan bahar havası yüzleri güldürdü. Haftalardır etkili olan dondurucu soğukların ardından açan güneş ve yükselen hava sıcaklığı vatandaşları memnun ederken mangalını alan pikniğe koştu.

Ağrı'da etkili olan bahar havası yüzleri güldürdü! Mangalını alan pikniğe koştu

Ağrı'da Şubat ayında etkili olan bahar havası vatandaşların yüzlerini güldürdü. Haftalardır bölgede etkili olan dondurucu soğukların ardından açan güneş vatandaşları memnun ederken güzel havayı fırsat bile vatandaşlar ise piknik alanlarına koştu.

PARK VE PİKNİK ALANLARI AKINA UĞRADI

Ağrı’da hava sıcaklığının mevsim normallerinin üzerinde olması hem sevindiriyor hem de sürprize sebep oluyor. Yaşanan bahar havasını fırsat bilenler ise piknik alanlarında mangal yakıp sıcak havanın keyfini çıkarıyor.

Kentte hava sıcaklığının artı dereceleri bulması üzerine park ve piknik alanları Ağrılı vatandaşların akınına uğradı.

 

Ağrı'da etkili olan bahar havası yüzleri güldürdü! Mangalını alan pikniğe koştu - Resim : 1

AĞRI'DA BAHAR HAVASI YAŞANIYOR

Güzel havaları fırsat bilip Ağrı Selahaddin Eyyubi piknik alanına mangal yakmak için gelen vatandaşlardan Mehmet Keleş, “Ağrı’da bu sene geçmiş yıllara nazaran bir bahar havası yaşanıyor. Normalde bizim alışkın olmadığımız bir hava durumu. Bugün olan havayı biz normalde nisanda ya da martın sonlarında beklediğimiz bir hava geçen sene ve önceki senelere nazaran bu sene biraz daha iyi geçtiğini söyleyebiliriz. Temennimiz de odur. İnşallah bundan sonraki senelerde de hep böyle güzel mevsimler olur. Ve biz de bu havayı fırsat bilerek bugün arkadaşlarla beraber şöyle bir hava alalım dedik. Tabii bu şekilde havanın gitmesi Ağrı ve civar bölgelerde yer alan illerimiz için özellikle tarım anlamında bakarsak belki iyi görünmeyebilir. Fakat bunun hikmetini yine en iyi bilen Rabbimiz olduğu için inşallah bunun peşinden güzel yağmurlar yağar, tarım da güzel olur ve temennimiz, beklentimiz bu havaların bu şekilde geçmesi" ifadelerine yer verdi.

 

Ağrı'da etkili olan bahar havası yüzleri güldürdü! Mangalını alan pikniğe koştu - Resim : 2