Ahır cayır cayır yandı… biri hamile iki hayvan acı çekişerek telef oldu… Beykoz’da yürek yakan manzara

Beykoz’da bulunan bir çiftlikte yangın çıkması sonucu bir hamile büyükbaş hayvan ile bir köpek telef oldu. Söz konusu yangının ise elektrik kontağından kaynaklı olduğu ifade edildi. Ahır sahibinin eşi manzara karşısında gözyaşlarına hakim olamadı.

Ahır cayır cayır yandı… biri hamile iki hayvan acı çekişerek telef oldu… Beykoz’da yürek yakan manzara

Beykoz’un Dereseki Mahallesi’nde yer alan Hediye Sokaktaki bir çiftlikte elektrik kontağından kaynaklı yangın çıktığı iddia edildi. Kısa sürede alevlere teslim olan ahırda ir hamile büyükbaş hayvan ile bir köpek telef oldu. Ahırda bulunan diğer altı hayvan ise, yangın esnasında dışarı çıkarak kurtuldu. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ve polis ekibi sevk edildi.

 Ahır cayır cayır yandı… biri hamile iki hayvan acı çekişerek telef oldu… Beykoz’da yürek yakan manzara - Resim : 1

GÖZYAŞLARINA HAKİM OLAMADI

Polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alırken itfaiye ekipleri yangına müdahalede bulundu. Yaklaşık yarım saatlik çalışmanın ardından yangın kontrol altına alınarak soğutma çalışması yapıldı. Ahır sahibi Cemil Temeli’in eşi yanan ahırı görünce gözyaşlarına hakim olamadı.

Ahır cayır cayır yandı… biri hamile iki hayvan acı çekişerek telef oldu… Beykoz’da yürek yakan manzara - Resim : 2

“TOPLAMDA 7 TANE HAYVANIM VARDI”

Ahır sahibi Cemil Temel, “Biz geldiğimizde yanıyordu bitmişti. Hayvanlar vardı içerde. Kimisi dışarı çıkmış. İki tanesi içeride yanmış. Köpek vardı yanmış. Kimsenin günahını alıp şu yaktı diyemeyiz. Elektrik kontağından çıkmış. Bir büyükbaş bir tane de köpek öldü. 7 tane hayvanım vardı toplam” dedi.