Ahıra girip kamerasının kayıt tuşuna bastı. Amacı ineğine kendince şaka yapmaktı ancak asil ineğin hareketiyle öylece kalakaldı

Ahıra giren genç adam, kendince komik bir video çekmeyi planlamıştı ancak işler beklediği gibi gitmedi. Ahıra girip kamerasının kayıt tuşuna bastı. Amacı ineğiyle biraz eğlenmekti. Elindeki otu önce ineğe uzattı sonra çekti. Ancak inek bu oyunu fark edince hemen bozuldu. Adam bir kere daha otu onu doğru uzattığında bir daha asla kafasını çevirmedi. Onurlu ineğin duruşu izleyenlerden takdir topladı.

'Her kuşun eti yenmez' atasözün doğruluğunu kanıtlar nitelikteki video, izleyenleri hayran bıraktı. Ahırına girerek ineğiyle biraz eğlenmek isteyen genç adam, ne yazık ki beklediği tepkiyi alamadı. Yaptığı şakaya tepki gösteren ineğiyle çektiği görüntüler, binlerce beğeni aldı. 

Ahıra girip kamerasının kayıt tuşuna bastı. Amacı ineğine kendince şaka yapmaktı ancak asil ineğin hareketiyle öylece kalakaldı - Resim : 1

ONURLU İNEK

Ahıra girip kamerasının kayıt tuşuna bastı. Kendince eğlenme niyetinde olan adam, hiç beklemediği bir durum ile karşılaştı. Elindeki otu önce ineğe uzattı sonra çekti. Ancak inek bu oyunu fark edince hemen bozuldu. Adam bir kere daha otu onu doğru uzattığında bir daha asla kafasını çevirmedi. Onurlu inek, herkesi kendine hayran bıraktı.