Ahırında acı bir möleme sesi duyan çiftçi, mazgalların arasına bakınca dehşet içinde telefonun tuşlarına bastı

Denizli’nin Acıpayam ilçesinde yaşayan bir vatandaş, ahırındaki mazgalları temizlemek istediği sırada mazgalları kaldırdı. Fakat bu sırada ineklerinden biri mazgalların içine düştü. İneğin acı acı mölemesini duyan adam, mazgala baktığında ineği gördü. Adamın ihbarı üzerine olay yerine gelen ekipler, ineği düştüğü yerden kurtardı.

Ahırında acı bir möleme sesi duyan çiftçi, mazgalların arasına bakınca dehşet içinde telefonun tuşlarına bastı

Denizli'de hayvan atıklarını temizlemek isteyen Hüseyin Eren, ahırındaki kuyunun mazgallarını kaldırdı. İçeride başıboş gezen ineklerden birisi, atık kuyusuna düştü. Kuyuya hayvanın düştüğünü fark eden Eren, yaklaşık 5 metre derinliğinde olan kuyudan hayvanı çıkartmak için itfaiye ekiplerinden yardım istedi.

1 SAATLİK ÇALIŞMA SONRASINDA CANLI OLARAK KURTARILDI 

İhbar üzerine bölgeye giden Acıpayam itfaiyesi, yaptığı 1 saatlik çalışma sonucunda kuyudan canlı olarak çıkartılan büyükbaş hayvan sahibine teslim etti.

Ahırında acı bir möleme sesi duyan çiftçi, mazgalların arasına bakınca dehşet içinde telefonun tuşlarına bastı - Resim : 1

Ahırında acı bir möleme sesi duyan çiftçi, mazgalların arasına bakınca dehşet içinde telefonun tuşlarına bastı - Resim : 2