Ahmet Kural göbek yaptı, sosyal medya yıkıldı

Ahmet Kural, yeni filmi Baba Parası için rolü gereği bir hayli kilo aldı. Ünlü oyuncu göbekli halini sosyal medyada paylaşmaktan çekinmedi. Hayranları şokta...

Ahmet Kural göbek yaptı, sosyal medya yıkıldı

En son sevgili Sıla ile şiddet uyguladığı iddiası ile mahkemelik olan Ahmet Kural, şimdilerde yeni projesi ile uğraşıyor. Baba Para'ındaki rolü için sporu bırakan ve kilo alan ünlü oyuncu, son halini instagramdam paylaştı. Ahmet Kural'ın paylaşımı çok geçmeden 100 bin kişiye yakın takipçi tarafından beğeni aldı. Ahmet Kural'ın payşamı, birçok komik ve oyuncuyu tiye alan yoruma neden oldu.

Ahmet Kural göbek yaptı, sosyal medya yıkıldı - Resim : 1

Kaslarını göstermekten çekinmiyordu, göbeğini de salmadı

Rollerine girebilmek için bedeni ile oynayan, ve makyajları ile dikkat çeken Ahmet Kural, Bir önceki filmi 'Ailecek Şaşkınız'daki rolü için kendini spora vermiş ve gözle görülür bir değişim geçirmişti. Ahmet Kural şimdi ise tombik göbeği ile hayranlarının karşısına çıktı.

Ahmet Kural göbek yaptı, sosyal medya yıkıldı - Resim : 2

Ahmet Kural, göbekli haliyle hayranlarını şoke etti Ahmet Kural, göbekli haliyle hayranlarını şoke etti.

Ahmet Kural göbek yaptı, sosyal medya yıkıldı - Resim : 3

Tüpçü Fikret rolü için de başındaki kellik peruğuna katlanmıştı

Baba Parası'ndaki rolü için göbeği salan Kural, Instagram'dan paylaştığı fotoğrafla hayranlarına şok yaşattı. Kural'ın son hali Düğün Dernek filmindeki Tüpçü Fikret karakterini hatırlattı.