Ahmet Nur Çebi müjdeyi vermişti! Yılın anlaşması yapıldı! Beşiktaş’ın kasasına 80 milyon euro girecek!

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi’nin açıklanacağını belirttiği sponsorluk anlaşmalarının detayları belli oldu. Stadyumun isim hakkı için Beko ile 5 yıllık anlaşmaya varıldı, siyah-beyazlıların kasasına senelik 8 milyon eurodan toplamda 40 milyon euro girecek. Ayıca ‘fan token” piyasasından yapılacak anlaşma ile de 40 milyon euro, toplamda 80 milyon euro sponsorluk geliri elde edilecek.

Ahmet Nur Çebi müjdeyi vermişti! Yılın anlaşması yapıldı! Beşiktaş’ın kasasına 80 milyon euro girecek!

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, geçtiğimiz günlerde düzenlediği basın toplantısında sponsorluk anlaşmalarına değinerek, “Bir iki hafta sonra Beşiktaş'ın nasıl sponsor bulduğunu göreceksiniz! Hangi büyük markalarla, hangi Beşiktaşlılarla bunu yaptığımızı göreceksiniz. Beşiktaş önüne gelen firmayla sponsorluk anlaşması yapamaz” demişti.

Ahmet Nur Çebi müjdeyi vermişti! Yılın anlaşması yapıldı! Beşiktaş’ın kasasına 80 milyon euro girecek! - Resim : 1

STAT SPONSORU BELLİ OLDU

Başkan Çebi’nin isim vermeden açıkladığı sponsorlar belli oldu. Sözcü’nün haberine göre Beşiktaş, stadyum isim sponsorluğu için Beko ile anlaşmaya vardı. Yapılacak 5 yıllık anlaşmayla Beşiktaş, senelik 8 milyon eurodan toplamda 40 milyon euro gelir elde edecek.

Ahmet Nur Çebi müjdeyi vermişti! Yılın anlaşması yapıldı! Beşiktaş’ın kasasına 80 milyon euro girecek! - Resim : 2

FAN TOKEN'DEN 40 MİLYON EURO

Siyah-beyazlılar, fan token piyasasından bir firma ile 40 milyon euroluk bir anlaşma yapılacak. Beşiktaş, söz konusu sponsorluklarla toplamda 80 milyon euro gelir elde edecek. Kasaya 2.3 milyar TL girmiş olacak.

Mart ayında yapılan divan kurulu toplantısında toplam borcu 6.2 milyar TL olarak açıklanan Beşiktaş, sponsorlardan gelecek 2.3 milyar TL'lik gelirle bu borcun 3'te 1'ini kapatabilecek düzeye ulaşacak.