Ahmet Nur Çebi’den veda ziyaretleri! Beşiktaşlı futbolcu ve basketbolcularla bir araya geldi

Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi, Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı ve Futbol A Takımı oyuncularıyla bir araya gelerek vedalaştı. Çebi sporculara gelecek dönem için başarılar diledi.

Ahmet Nur Çebi’den veda ziyaretleri! Beşiktaşlı futbolcu ve basketbolcularla bir araya geldi

Beşiktaş’ın 3 Aralık günü yapılacak olan olağanüstü seçimli genel kurul sonrası görevini bırakacak olan siyah-beyazlı kulübün başkanı Ahmet Nur Çebi, veda ziyaretlerini sürdürüyor. Çebi, bu kapsamda BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde Futbol A Takımı'na veda ziyaretinde bulundu.

Ziyarette, Yönetim Kurulu Üyeleri; Fırat Fidan, Adnan Demir, Enis Ulusoy, Fatih Hakan Avşar, Kerem Gürel, Elçin Kılıç ve Serkan Leke de yer aldı.

Ahmet Nur Çebi’den veda ziyaretleri! Beşiktaşlı futbolcu ve basketbolcularla bir araya geldi - Resim : 1

FUTBOLCULARA BAŞARILAR DİLEDİ

Teknik Direktör Rıza Çalımbay, teknik ekip ve futbolcularla sohbet eden Çebi, yeni dönemde başarılar diledi.

Ahmet Nur Çebi’den veda ziyaretleri! Beşiktaşlı futbolcu ve basketbolcularla bir araya geldi - Resim : 2

TEKERLEKLİ SANDALYE BASKETBOL TAKIMI'YLA DA VEDALAŞTI

Öte yandan Başkan Ahmet Nur Çebi, Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı'yla Tüpraş Stadyumu’nda bir araya geldi. Buluşmada; Kamu Kurumları ile Olan İlişkilerin Yönetilmesinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Celal Aral, Amatör Şubeler ve Süleyman Seba Tesisi'nden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Seyit Ateş, Beşiktaş Bedensel Engelliler Spor Şubesi Komite Başkanı ve Futbol A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Elçin Kılıç, Spor Okulları ve Amatör Şubeler Yöneticisi Hakan Çelebi, Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı'nın Genel Menajeri Erdem Göksel, İdari Menajer Handan Karatekin ile antrenör-sporcu Kaan Dalay ve sporcular yer aldılar.

Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımına yeni dönemde başarılar dileyen Çebi, siyah-beyazlılarla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Ahmet Nur Çebi’den veda ziyaretleri! Beşiktaşlı futbolcu ve basketbolcularla bir araya geldi - Resim : 3