Aile Bakanı Göktaş müjdeli haberi verdi! Başvuranlar hemen hesaplarını kontrol etsin. Nefes aldıracak ödeme yapıldı

Türkiye'de dar gelirli ve ihtiyaç sahibi aileler için Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından destek ödemeleri yapılmaya devam ediyor. Vatandaş başvuruda bulunup ihtiyaç sahibi olduklarını belirtti. Aile Bakanı Göktaş'ın duyurusuyla ödemelerin hesaplara yatmaya başladığı müjdelendi. Hemen hesabınızı kontrol edin.

Aile Bakanı Göktaş müjdeli haberi verdi! Başvuranlar hemen hesaplarını kontrol etsin. Nefes aldıracak ödeme yapıldı

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’ndan destek ödemeleri ile ilgili açıklama yapıldığı belirtilerek bakıma ihtiyacı olan ağır engelli vatandaşların ailelerine 4 bin 336 TL ödemesinin başladığı ifade edildi.

HESAPLARA YATMAYA BAŞLADI

Yapılan açıklamanın devamında ihtiyacı olan ağır engelli vatandaşlar ve ailelerine ekonomik destek sağlamak amacıyla bu ay 2 milyar 440 milyon lira Evde Bakım Yardımı’nı hesaplara yatırılmaya başlandığı aktarıldı.

ÖDENECEK TUTAR BELLİ

Yapılan duyuruda Evde Bakım Yardımı kapsamında, 2023 Ocak-Temmuz dönemi için tam bağımlı durumdaki engellisine evde bakmak isteyen ailelere, aylık 4 bin 336 lira nakdi yardım yapıldığı aktarılarak bu ay 567 bin kişinin Evde Bakım Yardımı’ndan yararlandığı ifade edildi.