Aile Bakanlığı açıkladı! 25 yaş altı tüm öğrencilere karşılıksız verilecek. Başvuru yapmadıysanız kaçırmayın

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, sosyal destek ödemeleri kapsamında toplumun pek çok kesimine maddi destek sağlıyor. Son olarak 24 yaş altı öğrenciler için çalışma başlatan bakanlık karşılıksız verilecek ödemenin detaylarını paylaştı.

Aile Bakanlığı açıkladı! 25 yaş altı tüm öğrencilere karşılıksız verilecek. Başvuru yapmadıysanız kaçırmayın

Türkiye'de yaşayan milyonlarca vatandaş, seçim döneminde verilen vaadlerin Meclis'in açılmasıyla birlikte görüşülmeye başlanmasından dolayı çok memnun. Toplumun pek çok kesiminden vatandaşa destek ödemesi yapan Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın yeni hedefi öğrenciler oldu. Bakanlık 25 yaş altı tüm öğrencilere yardım eli uzatmayı hedefliyor.

81 İLİN TAMAMINI KAPSIYOR

Yeni başlatılan bir yardım programı ile öğrencilere maddi destek sağlanacak ve aileleriyle bir araya gelmeleri kolaylaştırılacak. Bu program, Türkiye'nin 81 ilindeki öğrencilere toplamda 700 TL yardım ödemesi yapmayı hedeflemektedir.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, ihtiyaç sahibi öğrencilere maddi destek amacıyla bir yardım programı başlattı. Bu program dahilinde, Türkiye genelindeki 81 ildeki öğrencilere bayram harçlığı niteliğinde toplamda 700 TL yardım ödemesi yapılacak. Yardımdan faydalanabilmek için öğrencilerin belirli koşulları karşılamaları gerekmektedir. Başvurular, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları tarafından kabul edilecek ve öğrencilerin maddi durumları değerlendirilerek uygun olanlara yardım ödemesi yapılacaktır. Yardımdan faydalanmak için öğrencilerin 25 yaşından küçük olmaları ve Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmaları gibi önemli şartlar bulunmaktadır.

Başvuru esnasında sizden istenen bilgi ve belgeleri eksik, doğru şekilde doldurmanız büyük önem arz etmektedir. Bilgi ve belgelerde yanlışlık veyahut yalan tespit edildiği anda bu yardımlardan bir daha yararlanabilmeniz mümkün değildir. Başvurular kısa bir sürede sonuçlanmaktadır.