Aile Bakanlığı'ndan 15-16-17-18 Ağustos müjdesi! Ödemeler hesaplarınıza yatacak. PTT'den kontrol etmeyi unutmayın

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı dar gelirli vatandaşlara her ay destek ödemesi yapıyor. Temmuz'da zam yapılan ödemeler sonrası vatandaşlar Ağustos ayı ödemelerinin ne zaman hesaplara yatacağını açıkladı. İşte tarihler...

Aile Bakanlığı'ndan 15-16-17-18 Ağustos müjdesi! Ödemeler hesaplarınıza yatacak. PTT'den kontrol etmeyi unutmayın

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından yapılan düzenli ödemeleri için müjdeler peş peşe açıklandı. Ödemeler belirli tarihlerde hesaplara yatırılacak. 12 ay boyunca düzenli olacak yapılacak 5098 TL’lik ödemeler için araştırmalar hız kazandı.

Yılın ikinci yarında olduğumuz bu günlerde bakanlıkların sağladığı destekler daha da dikkat çekmeye başladı. Ödemelerin ne zaman yapılacağı merak edilirken, zamlı ödeme müjdesi duyuruldu. B una göre bakım maaşlarına iyileştirme yapıldı. Her ayın 15-31’i arasında yapılacak olan ödemeler için tarih de belli oldu. 15-16-17-18 Ağustos tarihlerinde PTT üzerinden ödemelerinizi alabilirsiniz.

MAAŞ SORGULAMA

Evde bakım aylığı alanlar sorgulama işlemleri için SMS yöntemi ile kullanabilir. Ödemeleri Ziraat Katılım Bankası aracılığı ile alan müşterilerin cep telefonları üzerinden mesaj bölümüne BAKIYE yazıp, 4747’e SMS göndermesinin yeterli olacak aktarıldı. Mesaj gönderim işlemleri kapsamında her mesaj için 1 SMS ücreti alınır.