Aile boyu hırsızlık! Aile gibi görünmek için hırsızlık yapmaya kızı ve yeğeniyle gitti!

Adana’da, kendilerine aile görünümü verebilmek için yeğenini ve kızını yanına alan Figen B. ile arkadaşı T.Y., bir apartmanın bahçesindeki motosikleti çaldı. Polisin gözaltına aldığı şüpheli Figen B. ifadesinde, “Çocuğumu gezdirmek için gezintiye çıktım. Yanımdaki arkadaşım T.Y., motosikleti çaldı. Benim olayla bir ilgim yok” diyerek suçu arkadaşına attı.

Aile boyu hırsızlık!   Aile gibi görünmek için hırsızlık yapmaya kızı ve yeğeniyle gitti!

Adana’da, 19 Ekim saat 23.00 sıralarında Seyhan ilçesi Reşatbey Mahallesi’nde, kendilerine aile görünümü vermek için 5 yaşındaki kızını ve yeğeni 16 yaşındaki M.Ç.’yi  yanına alan Figen B. ile arkadaşı T.Y., yürüyüş yaptıkları sokaktaki motosikletleri çalmak için keşif yaptı.

Aile boyu hırsızlık!   Aile gibi görünmek için hırsızlık yapmaya kızı ve yeğeniyle gitti! - Resim : 1

BİRİ GÖZCÜLÜK YAPTI DİĞERİ ÇALDI

Şüpheliler, bir apartmanın bahçesindeki Perihan B.’nin (26) motosikletini fark etti. Figen B. gözcülük yaparken, T.Y. ise motosikleti çaldı. Hırsızlık, bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.
Sabah motosikletinin çalındığını fark eden Perihan B.’nin ihbarı üzerine Oto Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, olayla ilgili çalışma başlattı.

Aile boyu hırsızlık!   Aile gibi görünmek için hırsızlık yapmaya kızı ve yeğeniyle gitti! - Resim : 2

SUÇU ARKADAŞINA ATTI

Şüphelilerin kimliğini belirleyen polis, Figen B.’yi Yüreğir ilçesi Sinanpaşa Mahallesi’ndeki evine yapılan baskında yakaladı. Diğer şüpheliler T.Y. ve M.Ç.’nin ise izine rastlanmadı. Figen B. ifadesinde, “Çocuğumu gezdirmek için gezintiye çıktım. Yanımdaki arkadaşım T.Y., motosikleti çaldı. Benim olayla bir ilgim yok” dedi.