Aile Destek Ödeme paketlerinde beklenen bomba haber geldi... Herkes bunu merak ediyordu. Haber çok güzel

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın uyguladığı 2023 aile destek ödemesinin süresi uzatıldı. 12 ay daha sürecek olan Aile Destek Programında verilen destek miktarı da arttırıldı.

Aile Destek Ödeme paketlerinde beklenen bomba haber geldi... Herkes bunu merak ediyordu. Haber çok güzel

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ihtiyaç sahibi ailelere yönelik destek ödemelerine hız kesmeden devam ediyor. Bakanlık tarafından başlatılan en önemli destek ve yardım ödemelerinden olan Aile Destek programı kapsamında Haziran ayında hak sahiplerine son kez ödeme yapılacak. Vatandaşlar bu habere üzülürken büyük bir müjde geldi.

Aile Destek Ödeme paketlerinde beklenen bomba haber geldi... Herkes bunu merak ediyordu. Haber çok güzel - Resim : 1

AİLE BAKANLIĞI MÜJDELİ HABERİ DUYURDU

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından başlatılan aile yardımı ödemeleri Normal şartlarda Haziran ayında bitiyordu. Ancak Yeni Bakan Mahinur Göktaş milyonlarca vatandaşa müjdeyi vergi. Aile Destek paketi ödemeleri uzatıldı. Üstelik bu defa zam da yapıldı.

Aile Destek Ödeme paketlerinde beklenen bomba haber geldi... Herkes bunu merak ediyordu. Haber çok güzel - Resim : 2

HAZİRAN AYI ÖDEME TAKVİMİ BELLİ OLDU

Aile destek yardımı kapsamında ödemeler 15 Haziran 2023 tarihiyle itibariyle başladı. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından yapılan son dakika açıklamasına göre ödemeler öne çekildi Bayram öncesinde tamamlanacak. Yani hak sahipleri Bayram öncesinde yardım ödemelerinin tamamını almış olacak.

Aile Destek Ödeme paketlerinde beklenen bomba haber geldi... Herkes bunu merak ediyordu. Haber çok güzel - Resim : 3

'VATANDAŞLIK MAAŞI' YOLDA

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı yeni bir adım atarak Aile Destek Paketi yardımlarını uzatma kararı aldı. Üstelik bu defa yardım miktarı da artacak. Yani aile destek yardımı gidecek yerine vatandaşlık maaşı gelecek.

Aile Destek Ödeme paketlerinde beklenen bomba haber geldi... Herkes bunu merak ediyordu. Haber çok güzel - Resim : 4

Cumhurbaşkanı Erdoğan daha önce vatandaşlık maaşı ile ilgili çok önemli açıklamalar yapmıştı. Her haneye asgari ücret tutarında maaş girmesi için çalışmalar başlattıklarını belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, en az 8.500 TL vatandaşlık maaşı bağlanacağını bildirmişti. Vatandaşlık maaşı ile ilgili tüm gelişmeler Temmuz ayında Türkiye Aile Destek programını sona ermesi ile birlikte açıklanacak. Aile Bakanlığı vatandaşlık maaşı için son çalışmalarını yürütüyor ilerleyen günlerde düzenlemenin kamuoyuna duyurulması bekleniyor.