Aile Destek Ödemeleri bugün hesaplarda! Müjdeli haberi Bakan Göktaş duyurdu. Hesaplarınızı hemen kontrol edin

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Türkiye Aile Destek Programı kapsamında ihtiyaç sahibi hanelere yapılan destek ödemelerinin bugün itibarıyla hesaplara yatırılacağını müjdeledi.

Aile Destek Ödemeleri bugün hesaplarda! Müjdeli haberi Bakan Göktaş duyurdu. Hesaplarınızı hemen kontrol edin

Aile Bakanı Göktaş, Türkiye Aile Destek Programı'nın başlangıcından bu yana ailelere verilen destek tutarının 48,1 milyar TL'yi geçtiğini belirterek, "Sosyal refah paylaşımını önde tutan bakış açısıyla, arz odaklı güçlü sosyal yardım sistemini kararlı ve etkin bir şekilde yürütüyoruz. Büyüyen ve gelişen Türkiye'mizin refahını vatandaşlarımızla paylaşmaya devam ediyoruz" ifadelerini kullandı.

"BUGÜN HESAPLARA YATIRIYORUZ"

Türkiye Aile Destek Programı kapsamında hanelere destek sağladıklarını ifade eden Bakan Göktaş, "İhtiyaç sahibi hanelerimize yönelik hayata geçirdiğimiz desteğimizle onların yanında olmayı sürdürüyoruz. Bu kapsamda Türkiye Aile Destek Programı kapsamında ödemeleri bugün hesaplara yatırıyoruz. Türkiye Aile Destek Programı kapsamında ihtiyaç sahibi hanelerimize bu ay 4,3 milyar TL destek vereceğiz" diye konuştu.

"İLAVE DESTEKLER YAPIYORUZ"

Ekim 2022'de Çocuk Desteği ve Elektrik Tüketim Desteği'nin Türkiye Aile Destek Programı'na eklendiğini hatırlatan Bakan Göktaş, şunları söyledi:
"Desteğimizden yararlanan hanelerimize çocuklarının masraflarını karşılayabilmeleri için aylık ödeme yapıyoruz. Çocuk desteği kapsamında hanelerimize ilave destek sağlıyoruz. Elektrik Tüketim Desteğimiz ile de hanelerimize ödeme yapıyoruz."