Aile destek ödemesi hesaplara yatıyor! Aile Bakanı sosyal medyadan duyurdu. İhtiyaç sahibi vatandaşlara ilaç gibi gelecek

Türkiye'de yaşayan milyonlarca vatandaş Aile Bakanlığı tarafından sağlanan sosyal yardımlardan yararlanıyor. Son olarak Aile Destek Ödemeleri hakkında araştırma yapan vatandaşlara güzel haber verildi. Ödemelerin hesaplara yatacağı tarihi duyuran Bakan Göktaş son bilgileri sosyal medya hesabından verdi.

Aile destek ödemesi hesaplara yatıyor! Aile Bakanı sosyal medyadan duyurdu. İhtiyaç sahibi vatandaşlara ilaç gibi gelecek

Türkiye'de yaşayan milyonlarda dar gelirli vatandaş Aile Destek Ödemelerinin ne zaman yatırılacağını araştırıyordu. Aile Destek Ödemelerine ilişkin Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş tarafından açıklama yapıldı.

NET ÖDEME TARİHİ AÇIKLANDI

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş da 15 Ağustos tarihinde ödemelerinde hesaplara aktarılacağını belirterek ‘’Türkiye Aile Destek Programı’nın uzatıldığı müjdesini Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan geçtiğimiz ay vermişti. Hazırlanan takvime göre ilgili ödemeler Ağustos ayının 15’inde hesaplara aktarılmaya başlanacak’’ dedi.

AİLE DESTEK ÖDEMESİ ZAMLANDI MI?

Aile Destek Ödemesinin ne kadar yatırılacağı merak konusu oldu. Ödemelere zam yapılacağına dair henüz resmi bir açıklama gelmedi. Ödemelerin önceki aylarda da olduğu gibi ağustos ayında hane içinde kişi başına düşen aylık gelire göre 850 TL ile 1250 TL arasında olabileceği ifade ediliyor.

E-DEVLET'TEN SORGULANIYOR

Aile Destek Programı ödemelerinin hangi tarihte hesaplara yatırılacağı merak ediliyordu. Ödemelerle ilgili e-Devlet üzerinden bilgi alabilirsiniz. Sisteme giriş yaptıktan sonra Sosyal Yardım Bilgileri Sorgulama başlığı altında ödemelerin yatıp yatmadığına ulaşabilirsiniz.