Aile her şeydir. Bu videoyu izleyince hayattaysa anne ve babanıza sımsıkı sarılın. Hiç ayrılmayın

Bir sosyal medya hesabında paylaşılan kısacık bir aile videosu, izleyenlerin içini sımsıcak etti. Ailesiyle birlikte yol alırken kendisini kaydeden kişiyi fark eden yavru fil, önce bir başını kaldırdı ardından koşarak videoyu çeken kişinin yanına gelip tepki gösterdi. Minicik bedeniyle ailesini korumaya çalışan yavru filin hareketi, ailenin önemini bir kez daha vurguladı.

Güçlü hafızalarıyla tanınan devasa yaratıklar olan filler, aynı zamanda çok sevecen ve merhametli hayvanlardır. Pek çok hayvanın korkulu rüyası olsalar da oldukça duygusal yapıdadırlar ve aileleri onlar için her şeydir. Ailelerini korumak için hep birlikte hareket ederler. 

Aile her şeydir. Bu videoyu izleyince hayattaysa anne ve babanıza sımsıkı sarılın. Hiç ayrılmayın - Resim : 1

YAVRU FİLİN HAREKETİ DUYGULANDIRDI

Sosyal medyada paylaşılan fil ailesinin videosu, herkese ailenin önemini bir kez daha hatırlattı. Ailesiyle birlikte giderken bir anda kaydedildiği gören yavru fil, ailesine bir zarar gelecek korkusuyla kaydı alan kişiye doğru koşarak adeta gözdağı verdi. Küçücük bir yavrunun bile doğuştan ailesini korumak için nasıl çabaladığını görenler, duygu dolu anlar yaşadı.