Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı işçi alımı yapıyor! İŞKUR üzerinden yayınlandı!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, sosyal yardım şubelerine işçi alımı için Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden yeni bir iş ilanı yayınladı. KPSS şartı aranmayan personel alımı bugün başladı. Adaylardan istenen şartlar, çalışma koşulları, tüm detaylar haberimizde...

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı işçi alımı yapıyor! İŞKUR üzerinden yayınlandı!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, sosyal yardım şubelerine en az lise ilkokul mezunu işçi alımı için Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden yeni bir iş ilanı yayınladı. İŞKUR’un kamu iş ilanları sayfasında yer alan ilana göre Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, 20-45 yaş aralığında bayan personel alımı yapacak.

Bakanlığın Sosyal Yardım Şubelerine KPSS şartsız personel alımı için başvurular bugün başlamış olup, 10 Ağustos 2022 tarihi gün sonuna kadar devam edecektir. 

Bakanlığın İŞKUR üzerinden yayınladığı resmi ilan detaylarında Mersin Ayancık Sosyal ve Yardımlaşma Vakfı şubesine 4 personel alınacağı belirtildi. Alınacak personeller vakıf bünyesinde temizlik işlerinde görevlendirileceklerdir.

Bu ilana başvuru yapmak isteyen adaylardan istenilen şartlar, başvuru için gerekli belgeler, başvuru adresi ve diğer tüm detaylar, aşağıda verilen resmi ilan içeriğinde ayrıntıları ile birlikte verilmiştir.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı işçi alımı yapıyor! İŞKUR üzerinden yayınlandı! - Resim : 1