Ailenin en küçüğü ilk adımlarını atarken her defasında aynı şeyi yaptı. Kimse onun fikrini değiştiremedi, çünkü sevgi içten gelir. İzlerken şeker komasına gireceksiniz

Ailenin en küçüğü ile bir oyun oynamak isteyen aile, çarpıcı bir gerçeği ortaya çıkarmış oldu. Yürüyüşünden ilk adımlarını atmakta olduğu anlaşılan bebek, her defasında aynı şeyi yapınca aile şaşkına döndü. Üç ablası da karşısına dizilen bebek, ebeveyni tarafından serbest bırakıldı. Bebek her defasına en küçük ablasına gitmeyi tercih etti. Sosyal medyada paylaşılan sevimli görüntüler, izleyenleri gülümsetti.

Ailenin en küçük üyesi için hazırlanan minik bir oyun, çarpıcı bir gerçeği ortaya çıkarmış oldu. Oyunda, ailenin yeni yürümeye başlayan bebeğinin karşısına 3 ablası dizildi. Ebeveynlerden biri bebeği tutuyordu ve bıraktığında bebek kimi seçerse en çok sevdiği anlaşılacaktı. 

HER DEFASINDA AYNI KİŞİYE GİTTİ

Ablalarının üçü de kendilerine gelmesi için ilgi çekici hareketler yaptı ancak bebek her defasında en küçük ablasını tercih etti. Minik adımlarıyla küçük ablasına yürüyen bebek, ona kocaman sarılmayı da ihmal etmedi. Paylaşılan o sevimli görüntüler, izleyenleri gülümsetti.