AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum sabah namazını Eyüpsultan Camii'nde kıldı: "Bizi hep çalışırken göreceksiniz"

AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum sabah namazını Eyüpsultan Camii'nde kıldı. Burada vatandaşlarla bir araya gelen Murat Kurum, İstanbul için proje hazırlıklarına geçtiklerini duyurdu.  

AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum sabah namazını Eyüpsultan Camii'nde kıldı: "Bizi hep çalışırken göreceksiniz"

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkan Adayı Murat Kurum, dün Başkan Erdoğan tarafından adaylığının açıklanmasının ardından seçim çalışmalarının startını İstanbul'un manevi koruyucu ve hamisi Eyüpsultan Hazretlerinin ebedi istirahatgahının bulunduğu Eyüpsultan Camii'nde verdi.

Sabah namazını Eyüpsultan Camii'nde kılan Kurum, namaza iştirak eden İstanbullular tarafından ilgiyle karşılandı.

"İSTANBUL'UN KAYBOLAN 5 YILINI..."

Açıklamalarda bulunan Murat Kurum'un konuşmasından satır başları şöyle:

Aynı anlayışla milletimizin yanında olacağız. Dualarla başlayacağız, dualarla bitireceğiz. Hep milletimizin zor gününde yanında olduk, yine İstanbulluların bize ihtiyaç duyduğu her anda yanlarında olacağız. Bizi hep sokakta göreceksiniz, ulaşım çilesini bitirirken göreceksiniz. Milletimizle gönül gönüle bu süreci yürüteceğiz.

Aylardır çalışmalar yapıyoruz, milletimiz sorunlarını not ettik. Uzman arkadaşlarla bunları değerlendirdik. Ecdadın sorunları olarak eserlere sahip çıkacağız. Kimseyi ötekileştirmeyeceğiz, herkes için çalışacağız. Eminiz ki İstanbul'un kaybolan 5 yılını hızlı bir şekilde acil eylem planını ortaya koyarak yürüteceğiz.

Acil eylem planlarında ortaya koymak için yürüteceğiz. Önümüzdeki süreçte proje tanıtımlarımız olacak. İstanbullu kardeşlerimizle paylaşacağız. Daha öncesinden onlar bizi biliyorlar. O birikimi, tecrübeyi buraya aktaracağız.