AK Parti İstanbul'un ilçeleri için belediye başkan adaylarını açıklayacak

31 Mart yerel seçimleri için çalışmalar başlarken gözler AK Parti'nin İstanbul ilçelerinde göstereceği belediye başkan adaylarına çevrildi. İl adaylarını açıklayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul ilçe adaylarını da bugün duyuracak.

AK Parti İstanbul'un ilçeleri için belediye başkan adaylarını açıklayacak

AK Parti il belediye başkan adaylarının tamamını açıkladı. Şimdi gözler ilçe belediye başkan adaylarına çevrildi. İlçe aday açıklamaları ilk olarak İstanbul'da yapılacak. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde açıklanacak. 

İSTANBUL İLÇE ADAYLARI BUGÜN AÇIKLANIYOR

7 Ocak'ta İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum'un adını duyuran AK Parti, bugün de ilçe belediye başkan adaylarını kamuoyu ile paylaşacak.
Böylece metropol kentte AK Parti, tüm adayları ile sahada bütüncül çalışma yapacak. Murat Kurum ve ilçe başkan adayları ortak programlar düzenleyecek.

METROPOL İLLERİN İLÇELERİNİ ERDOĞAN AÇIKLIYOR

İstanbul ilçe belediye başkan adayları ile İzmir ve Ankara'nın ilçe adaylarını Erdoğan açıklayacak. Geri kalan illerin ilçe adayları ise genel başkan yardımcılarının katıldığı törenlerle duyurulacak.

İLÇE MESAİSİ SÜRÜYOR

AK Parti tüm adaylarını ocak ayı sonuna kadar açıklamış olacak. Bu kapsamda AK Parti, Genel Merkezi'nde Parti Genel Başkan Vekili Efkan Ala, Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz ve Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Yılmaz kapsamlı bir çalışma yürütüyor.

Her ilin ilçesine özel analiz yapılıyor. Anketler değerlendiriliyor, teşkilat ve sahanın görüşleri alınıyor.