AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: Baca filtresi yasasını Cumhurbaşkanı veto etti

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik açıklamalarda bulundu. Çelik, termik santrallere filtre takılmasını erteleyen yasanın Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından veto edildiğini söyledi.

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: Baca filtresi yasasını Cumhurbaşkanı veto etti

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik açıklamalarda bulundu.

Çelik'in açıklamalarından satır başları şöyle:

(Termik santrallere baca filtresi) Cumhurbaşkanı Erdoğan yasayı veto etti.

(Külliye'ye giden CHP'li tartışması) Israrla bu yalan siyasetini sürdürmeye devam ettiler. Netice itibarıyla bu yalan ellerinde patlamıştır.

Cumhurbaşkanlığı makamından özür dilemeleri gerekiyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, NATO zirvesinde ABD, Fransa, Almanya ve İngiltere liderleriyle görüşecek. Şimdiye kadar NATO misyonlarına en güçlü katılımı gerçekleştirdik. NATO müttefiklerimizden de aynı hassasiyeti bekliyoruz.

NATO müttefiklerimizin PYD/PKK örgütüne destek vermesi altı çizilecek bir husustur. NATO dayanışması asla tek taraf olamaz. Çİfte standardın başını çeken liderlerin başında Macron geliyor.

Macron'a sert sözler

Terör örgütü yöneticilerini de en fazla ziyaret eden Macron olmuştur. Fransa NATO'ya ne katkıda bulunuyor bilmiyoruz. NATO'nun beyin ölümü gerçekleşti diyerek akla mantığa sığmayan bir açıklama yaptı. Türkiye'nin Suriye'de ne işi var diyor. Türkiye Avrupa'nın güvenliğini sağlıyor. Sizin Mali'de ne işiniz var? Önce bu soruya anlamlı bir cevap vermeli. 

Türkiye-Libya arasındaki anlaşmanın uluslararası hukuka uygunluğu konusunda tereddüt yok.

Adil Öksüz açıklaması

Tabii ki yeri söyleyemeyiz. Devlet bilgisi olduğundan paylaşılması doğru olmaz. Bakanımızın ortaya koyduğu irade şudur. FETÖ’ye yönelik mücadelede herhangi bir tavsama yoktur. Peşinde olduğumuz kim varsa biliyoruz ele geçirmeye çalışıyoruz. Bu mücadele devletin kılcal damarlarından temizlenene kadar sürecektir.