AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik İzmir’de! Çelik, AK Parti’nin gençlik ve STK buluşmasında konuştu

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik İzmir’de... Çelik, AK Parti’nin gençlik ve STK buluşmasında açıklamalarda bulundu. Çelik, konuşmasında, "‘Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir’ ilkesi içimizden çıkan bir takım demokrasi düşmanları ve millet düşmanları tarafından gasp edilmiş. İşte 9 Eylül gününde bunları mutlaka anmak gerekir" dedi.

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik İzmir’de! Çelik, AK Parti’nin gençlik ve STK buluşmasında konuştu

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, AK Parti’nin gençlik ve STK buluşmasında açıklamalarda bulundu.

Ömer Çelik, AK Parti İzmir İl Başkanlığınca Bornova Kültür Merkezi'nde düzenlenen 2023 Şehir Buluşmaları'nda gençlerle bir araya geldi.

Bugün, İzmir'in düşman işgalinden kurtuluşunun 101. yıl dönümünü kutlamanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Çelik, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşundan 100 yıl sonra "Türkiye Yüzyılı" vizyonunu ortaya koyduğunu ifade etti.

Ömer Çelik’in açıklamaları şu şekilde:

‘Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir’ ilkesi içimizden çıkan bir takım demokrasi düşmanları ve millet düşmanları tarafından gasp edilmiş. İşte 9 Eylül gününde bunları mutlaka anmak gerekir. Partimize kapatma davası açtıklarında ya da partimize muhtıra vermek istediklerin bir ilk yaşandı.

İlk defa Türkiye Cumhuriyet tarihinde bir başbakan ve bir hükümet AK Parti hükümeti verilen muhtıraya karşı direndi. Niye bu yapıldı? Egemenliği kayıtsız şartsız milletindir ilkesini ilan etmek isteyen vesayet isteyen hayır ‘Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir’ demiştir.

Bu millet bu ilke için kan dökmüştür, şehit olmuştur, gazi olmuştur.