AK Parti Sözcüsü: Bizden özür dilemeleri gerekiyor

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik açıklama yaptı. Çelik, 'Külliye'ye giden CHP'li' iddiasına ilişkin "Bizden özür dilemeleri gerekiyor. Parti içinde itibarsızlaştırmaya çalıştıkları kimler varsa özür dilemeleri gerekiyor" diye konuştu.

AK Parti Sözcüsü: Bizden özür dilemeleri gerekiyor

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik şunları söyledi:

Yalan haber üzerinden yapılan yalan siyaset hız kesmeden devam ediyor. Burada bu haberi yapanlar haberin arkasından çekildiler. ‘CHP’li iletti’ bize dediler. Bu haberle birlikte hedef alınan bir CHP’li siyasetçi vardı.

 O siyasetçi de yalan haber ve yalan siyaset zincirinin CHP Genel Merkezi’nden yürütüldüğünü söylüyor. Cumhurbaşkanımız en güçlü şekilde “Cumhurbaşkanlığından istifa ederim” dedi. Siyasi ahlak bu demektir.

CHP içindeki mücadele bizi zerre kadar ilgilendirmiyor.

Nitelikli siyaset üretsinler siyasi akım kullansınlar. Sürekli argo sözlüğünü açıp oradan bazı kelimeler üretmeye başlıyorlar.

Siyaset için üzücü ve ürkütücü gelişmeler.

CHP kendi kendini imha eden bir parti. Biz siyasetin onurunu düşündüğümüz için cevap veriyoruz.

Özür çağrısı

Bizden özür dilemeleri gerekiyor. Parti içinde itibarsızlaştırmaya çalıştıkları kimler
varsa özür dilemeleri gerekiyor. İç hesaplaşma mı iç helalleşme mi olur bizi ilglendirmiyor. 

Olayın köpürmesi kendi genel başkanlarının bir televizyona çıkarak bu iddiaya cevap vermesidir. Kılıçdaroğlu’nun sözleri bu olayı büyütmüştür. İftiraya uğrayan rakibe konuşma diyolar medyaya gösterme diyorlar Cumhurbaşkanına da konuşma diyorlar bu kadar ürkütücü bir yaklaşım söz konusu olabilir mi?

Siyaset-medya ilişkisi açısından son derece çarpık bir ilişkinin var olduğu görülüyor. Bu, yukarıdan aşağıya literatüre geçecek bir skandallar zinciri.

Bugün siyasal genetiklerinde olan bütün o otoriter ruh tekrar ortaya çıktı.