AK Parti Sözcüsü Çelik: Atatürk'e yönelik çirkin yayını kınıyoruz

AK Parti MKYK toplantısı sonrasında Sözcü Çelik açıklamalarda bulundu. Çelik, "Almanya'da bir televizyonun Atatürk'e yönelik çirkin bir yayını oldu, bu yayını en şiddetli şekilde kınıyoruz. Bu yayın kuruluşu derhal milletimizden özür dilemeli" açıklamasında bulundu.

AK Parti Sözcüsü Çelik: Atatürk'e yönelik çirkin yayını kınıyoruz

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'in açıklamalarından öne çıkanlar şöyle;

-Almanya'da bir televizyonun Atatürk'e yönelik çirkin bir yayını oldu, bu yayını en şiddetli şekilde kınıyoruz. Bu yayın kuruluşu derhal milletimizden özür dilemeli.

-Ceren Özdemir cinayetini işleyen kişinin en ağır cezayı alması için bakanlığımız olaya müdahil olmuştur, gereken soruşturmalar başladı, hassasiyetle takip ediyoruz. Bu olay partiler üstü bir meseledir. Şiddetin toplumun her alanından uzaklaştırılması gerekmektedir. 

-Ceren’in, bugün doğum günüymüş. "Doğum günümü kutlayın, çiçek göndermeyin, ama kutlayın" demiş. Ceren’in bu vasiyetine uyarak bir kere daha doğum gününü kutluyoruz. Sözün bittiği yer denilebilecek bir noktadır burası.

"Belediye başkan yardımcısı görevden alınmıştır"

Hepimizi üzen bir olay yaşandı. Güngören belediyesinde bir başkan yardımcısının çirkin bir davranışı oldu. Bu çirkin davranış biçimi hepimizi üzmüştür.

Enese sesleniyorum gözlerinden öpüyoruz seninle beraberiz sana yapılan çirkin davranışı kabul etmiyoruz bu belediye başkan yardımcısı görevden alınmıştır.

Hiçbir şekilde belediye meclis üyeliğinin devam etmesini de uygun bulmuyoruz.

"NATO Zirvesinde herkes Türkiye'nin vazgeçilmezliğine vurgu yaptı"

Londra'da dörtlü Suriye Zirvesi'nde Cumhurbaşkanımız, liderlere Güvenli Bölge planını anlattı, diğer toplantı şubat ayı içinde gerçekleşecektir. Türkiye, NATO'nun bünyesinde parlak bir geçmişe sahiptir. Zirvede herkes Türkiye'nin vazgeçilmezliğine vurgu yaptı. Macron, Türkiye'nin NATO içerisindeki gücünün farkında. Asıl sorgulanması gerekenin Fransa olduğu ortadadır. Fransa, üzerine düşeni yapmayıp diğer ülkeleri eleştiriyor.

'Gündemde kıdem tazminatı konusu yok'

Kıdem tazminatıyla ilgili bir gündem yok. Bakanlıkla diğer gruplar arasındaki görüşmelerle yeri, zamanı geldiğinde varılacak bir sonuç.