AK Parti'de Büyük İstanbul Buluşması... Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli mesajlar: 2023'te bayrağı zirveye dikeceğiz

AK Parti'de Büyük İstanbul Buluşması.... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, açıklamalarda bulundu. AK Parti teşkilatlarına talimat veren Erdoğan, "Her birimiz kendi oy kullandığımız sandığın üyeleri ile en kısa sürede biraraya geleceğiz. İkamet ettiğimiz yerdeki AK Parti üyeleri ile temasa geçeceğiz. Kendimizden başlayarak halka halka bu seferberliği 85 milyonun tamamına yayacağız" diye konuştu.

AK Parti'de Büyük İstanbul Buluşması... Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli mesajlar: 2023'te bayrağı zirveye dikeceğiz

AK Parti İstanbul İl Başkanlığınca düzenlenen “İstanbul’un Sözü: Birlik, İrade, Zafer” programı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın NEF Stadı’na gelişiyle başladı.

Erdoğan, "İstanbul’un Sözü Birlik, İrade, Zafer Programı"nda önemli açıklamalarda bulundu.

Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar şu şekilde:

Buradan İstanbul'un 39 ilçesindeki her bir mahallesindeki sokağındaki vatandaşlarıma selamlarımı gönderiyorum. Gece gündüz çalışan, mücadele eden, ter döken her bir kardeşime şükranlarımı sunuyorum. 

"İstanbul'da dokunmadık gönül bırakmayacağız"

İstanbul İl Teşkilatımız Türkiye Yüzyılı'na İstanbul hazır diyerek çalıştı. Tempomuzu artırarak İstanbul'da dokunmadık gönül bırakmayacağız. Bugün burada, İstanbul sandıklarında görev alacak 96 bin AK Parti sevdalısıyla bir aradayız.

İnşallah tempomuzu sürekli artırarak 2023'e kadar İstanbul'da dokunmadık gönül bırakmayacağız.

Bugün burada İstanbul'daki 32 bine yakın sandıkta görev alacak 96 bin AK Parti sevdalısıyla bir aradayız. Amacımız genel merkezimizde, milletvekillerimizle, kadın kollarımızla, il ve ilçe teşkilatlarımızla, belediye başkanlarımız ve meclis üyelerimiz, mahalle temsilcilerimiz ve sandık görevlilerimizle velhasıl AK Parti ailesinin tüm fertleriyle İstanbul'un 4,5 milyon hanesinin 16 milyon İstanbullunun istisnasız, hepsine ulaşmaktır. Aynı çalışmayı İnşallah 81 vilayetimizin tamamında gerçekleştireceğiz.

Dün Konya'daydık. Konya bir muhteşemdi. Çarşamba günü Artvin'deydik. Yusufeli Barajı'nın hidroelektrik santralinin açılışını yaptık, orası da bambaşkaydı.

AK Parti'de Büyük İstanbul Buluşması... Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli mesajlar: 2023'te bayrağı zirveye dikeceğiz - Resim : 1

"Durmadan, usanmadan Türkiye'nin altyapısını biz değiştirdik"

Durmadan, usanmadan, yılmadan Türkiye'nin altyapısını biz değiştirdik, üst yapısını da biz inşa edeceğiz. Biz kuru vaat yapmıyoruz, kuru sıkı atmıyoruz. İcrat, icrat, icrat. Türkiye'yi yeni yüzyıla biz hazırlıyoruz. Cumhuriyetimizin yeni yüzyılında müjdecisi olan 2023 için birlik, irade, zafer sözü veren İstanbul heralanda yaptığı gibi bu hususta da Türkiye'nin lokomotifliğini yürütecektir.

"Birileri yuvarlak masanın etrafında döne dursun..."

Geçtiğimiz hafta sadece 1 günde, İstanbul'un 39 ilçesinde 200 bin haneyi ziyaret ederek bu doğrultuda ilk adımı başarıyla attık. Seçime kadar en az 2 haneyi hatta çok daha fazla haneyi ziyaret ederek, sahada en küçük bir boşluk bırakmayacağız. Bu programın ilk turunu ocak ayına kadar tamamlamayı planlıyoruz. Rabbimizin insan için ancak çalıştığı kadarı vardır emri ilahisi her işimiz gibi teşkilat faaliyetlerimiz de de rehberimizdir.

Birileri yuvarlak masanın etrafında döne dursun, biz sahayı akılla, kalple, samimiyetle, emekle, fedakarlıkla ilmik ilmik örerek kendi işimize bakacağız. Durmak yok, yola devam.

“Evelallah kimse bileğimizi bükemez”

Yalan ve iftira siyasetinin üzerimizde oluşturduğu girdaba asla boyun eğmeden eser ve hizmet siyasetiyle yolumuza devam edeceğiz. Yaptığımız her işte, söylediğimiz sözde hakkı hakkaniyeti halkı üstün tuttuğumuz müddetçe evelallah kimse bileğimizi bükemez.

“Onbinlerce, yüzbinlerce dava arkadaşımız var”

AK Parti teşkilatlarında tüm bu vasıflara sahip binlerce, onbinlerce, yüzbinlerce dava arkadaşımız var. Tendik'teki Elazığlı Abbas amcamızda bunlardan biriydi 91 yaşında. Kendisi partimizin kuruluşundan itibaren oturduğu mahalledeki her faaliyetine iştirak etmiş, her toplantımızda söz almış, Türkiye ve AK Parti sevdalısı bir amcamızdı. Katıldığı son toplantıda yine heyecanla davasına olan sevdasını anlatırken geçirdiği kalp krizinin ardından kaldırıldığı hastanede darı bekaya irtihal etti. Mekanı cennet olsun İnşallah. Abbas amcamıza ve onun gibi bu yolda samimiyetle mücadele veren kardeşlerimizin tamamına Allah'tan rahmet diliyoruz. Dualarıyla, gayretleriyle, fedakarlıklarıyla partimizin bu günlere ulaşmasına katkı veren her bir kardeşime de şükranlarımı sunuyorum.

“Hep söylediğimiz gibi AK Parti milletin partisidir”

Hep söylediğimiz gibi. AK Parti milletin partisidir. Bu partinin kurucusu da sahibi de bugüne kadar taşıyıcısı da bundan sonra onu daha da güçlendirerek devam ettirecek olan da bizzat milletimizin ta kendisidir. Bizler AK Parti teşkilatları olarak üstlendiğimiz görevlerle milletin emanetçisiyiz. Gençlerimizle yaptığımız sohbetlerde de ifade ettiğim gibi biz gelecek nesillerin zamanının misafiriyiz.

Önceki nesillerden devraldığımız dava hizmet ve eser mücadelesinin kutlu bayrağını ülkemize ve milletimize yapabildiğimiz, en çok katkıyı vererek sonraki nesillere aktarabilirsek ne mutlu bize.

AK Parti'de Büyük İstanbul Buluşması... Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli mesajlar: 2023'te bayrağı zirveye dikeceğiz - Resim : 2

"Bu kadro İnşallah 2023'te bir kez daha bayrağı zirveye dikecektir"

Davayı gönlüne od eyleyen. Türkiye aşkını ad eyleyen bu kadro İnşallah 2023'te bir kez daha bayrağı zirveye dikecektir. Sandığı irade, davayı namus, Türkiye'yi sevda bilen AK Parti İstanbul teşkilatı olarak sizlerden söz istiyorum.

"2023'ü alnımızın akıyla vermeye hazır mıyız?"

Cumhuriyetimizin ilk 100 yılının ilk imtihanı 2023'ü alnımızın akıyla vermeye hazır mıyız? Ey İstanbul. Cumhuriyetimizin yeni asrında dünyada Türkiye Yüzyılını yükseltmeye hazır mıyız? Ey İstanbul. Fatih'in İstanbul'u fethinin 600. yıl dönümü 2053'te tüm gönülleri yeniden feth için hazır mıyız? Ey İstanbul. AK Parti husumeti kisvesi altında milletimizle 1000 yıllık hesabını görmeye çalışanların heveslerini bir kez daha kursaklarında bırakmaya hazır mıyız? Ey İstanbul. Bu şehri ferd ferd hane hane sokak sokak sandık sandık ilçe ilçe Türkiye Yüzyılına taşımaya hazır mıyız?

"İnşallah 2023'le sinsi plan ve hevesleri aynı şekilde çöpe atacağız"

Başlattığımız demokrasi ve kalkınma hamlesini adım adım ileriye taşıyarak ülkemizin üzerinden vesayetin gölgesini nasıl kaldırdıysak yoklukları sefaleti gerikalmışlığı nasıl tarihe gömdüysek içeride ve dışarıda tertiplenen kumpasları nasıl bozduysak, terör örgütlerinin dişlerini nasıl söktüysek, darbecileri nasıl bozguna uğrattıysak, ekonomik tetikçileri nasıl şaşırtıysak, felaket senaryolarını nasıl boşa çıkarttıysak, İnşallah 2023'le ilgili sinsi plan ve hevesleri de aynı şekilde çöpe atacağız.

Karamsarlık çukurunda boğmak için uğraşan bu uğurda finanstan teröre her aracı kullanan küresel baronlara, emperyalist çetelere eyvallah etmeyeceğiz. İnancımızdan tarihimizden hepsinden önemlisi milletimizden aldığımız güçle bu imtihanı da başarıyla tamamlayacağız. Eskiler zor oyunu bozar demişler. Gücünü imanımızdan ve azmimizden alan bir çabayla İnşallah bu oyunu da bozacağız.