AK Parti'den ekonomi çağrısı! "Yegane amacımız milletimizin refahı"

AK Parti Genel Başkan Yardımcıları Erkan Kandemir ve Çiğdem Karaaslan sosyal medyadan yaptıkları paylaşımla ekonomiyle ilgili çağrıda bulundular.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir sosyal medya hesabından ekonomiyle ilgili çağrıda bulunarak mesaj yayınladı.

Kandemir, "AK Parti, 20 yıl önce her alanda iflas etmiş bir ülkede milletimizden aldığı güç ile kurulmuş ve Türkiye’yi sağlıktan savunmaya, ulaşımdan dış politikaya kadar birçok alanda dünya standartlarıyla yarışan bir seviyeye ulaştırmıştır.

AK Parti, 20 yıl boyunca milletimiz için iç ve dış vesayete karşı tüm tehdit ve iktisadi yaptırımlara rağmen dik durmuş, 15 Temmuz darbe girişimi dahil tüm operasyonları bertaraf etmiştir.

Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sn. @RTErdogan’ın liderliğinde döviz kurundaki bu operasyonu da bertaraf edecek, milletimizin bize duyduğu sarsılmaz güven ile bugünü imar edecek, gelecek nesillere büyük, güçlü ve özgür bir Türkiye bırakma idealinden vazgeçmeyeceğiz" dedi.

Çiğdem Karaaslan: Girdiğimiz her mücadeleden alnımızın akıyla çıktık. Vazgeçmeyeceğiz

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan da paylaşımda bulundu.

Karaaslan: "Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sn. @RTErdogan: “Ülkemizi eskiden hep yaptıkları gibi denklemin dışına itmek isteyenlerin kur, faiz ve fiyat artışları üzerinden oynadıkları oyunu görüyor, kendi oyun planımızla devam etme irademizi ortaya koyuyoruz.

Biz aynı oyunu vesayetle mücadelemizde gördük, sabrettik ve başardık. Biz aynı oyunu terör örgütleriyle mücadelemizde gördük, karşı atağımızı yaptık ve başardık. Biz aynı oyunu darbe girişimlerinde gördük, milletimizle birlikte direndik ve başardık. Vazgeçmeyeceğiz

Biz aynı oyunu uluslararası nice hadisede, nice platformda gördük, güçlü bir duruş sergileyerek, girdiğimiz her mücadeleden alnımızın akıyla çıktık.” Vazgeçmeyeceğiz" ifadelerini kullandı.