AK Parti'den HÜDA PAR'a ziyaret! AK Parti Genel Başkanvekili Kurtulmuş: Müzakerelerden olumlu sonuç çıkacağı kanaatindeyim

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, HÜDA-PAR ziyareti sonrası açıklamalarda bulundu. Kurtulmuş, "Müzakerelerden olumlu sonuç çıkacağı kanaatindeyim" ifadelerini kullanarak

AK Parti'den HÜDA PAR'a ziyaret! AK Parti Genel Başkanvekili Kurtulmuş: Müzakerelerden olumlu sonuç çıkacağı kanaatindeyim

Geçen günlerde Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) Cumhur İttifakı'nı destekleme kararı almış ve aday göstermeyerek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı destekleyeceklerini açıklamıştı.

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, HÜDA PAR Genel Merkezi'nde, HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu ve beraberindeki heyetle görüştü.

AK Partili Kurtulmuş'un konuşmalarından öne çıkanlar:

İlkeler etrafın bütünleşme ve fikirlerimizi ortaklaşma olarak görüyoruz. Cumhur İttifakı'nın içerisinde olan ve olacak partilerin kurumsal kimliğii parti programı ve siyasi fikirleri vardır.

Hepimizi ortak noktaya getiren ilkelerimizdir. Önümüzdeki günlerde görüşmeler devam edecek. Bu süreçte göstermiş oldukları ev sahipliğine teşekkür ediyorum. Bundan sonraki süreçte de görüşmeler devam edecek.

"OLUMLU SONUÇLAR ÇIKACAĞI KANAATİNDEYİM"

Müzakerelerden olumlu sonuç çıkacağı kanaatindeyim. Kurtulmuş ve Yavuz, görüşme sonrası HÜDA PAR'da açıklama yaptı. 

Kurtulmuş, bu süreçte görüşmelerin devam edeceğini duyurdu. Seçim sürenin başlamasıyla birlikte ittifakların genişlemesinin kaçınılmaz olduğunu vurgulayan Kurtulmuş, "Bu müzakerelerden de olumlu sonuçlar çıkacağı kanaatindeyim. Ümit ediyorum ki en kısa sürede bu noktada adımları atarız." dedi.