AK Partili Hamza Dağ’dan Devlet Bahçeli’nin Akşener’e çağrısına ilişkin açıklama: İYİ Parti’nin yeri PKK ve FETÖ’nün yanı değildir

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin İYİ Parti'ye yaptığı yerel seçim çağrısını değerlendiren AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, "İYİ Parti'nin yeri PKK'nin ve FETÖ'nün yanı değildir" dedi.

AK Partili Hamza Dağ’dan Devlet Bahçeli’nin Akşener’e çağrısına ilişkin açıklama: İYİ Parti’nin yeri PKK ve FETÖ’nün yanı değildir

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin İYİ Parti'ye yerel seçimler için yaptığı "Yerel iktidarda komşu olalım" çağrısına AK Parti'den de açıklama geldi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, Bahçeli'nin çağrısını destekleyerek, "İYİ Parti'nin nasıl bir tavır sergileyeceğini bilemiyoruz ama İYİ Parti'nin yeri PKK'nin ve FETÖ'nün yanı değildir" dedi.

A Haber'de konuşan Hamza Dağ şunları söyledi:

"Sayın Bahçeli'nin İYİ Parti'ye çağrısı önemli bir çağrı. İYİ Parti'nin cevaplarına baktığımız zaman milletvekillerinin daha sert cevaplar var. Ama Genel Merkezi'nin daha itidalli ama tam olarak ne olduğu belli olmayan açıklamalarını görüyoruz.

İYİ Parti'nin yeri PKK ve FETÖ'nün yanı değildir. İYİ Parti tarafından 26 Ağustos'taki beklentiler yükseltilmeye çıkartılıyor. Bu kongre için de aynı şey söylendi, ama kongrede akıllarda kalan 15 vekili keşke istemeseydik lafı oldu. Bir siyasi parti artık belirli bir süresi geçmiş, aktörleri belli olmuş ve tamamen de başka bir siyasi partinin arkasında piyon olmuş bir partinin söyleyeceği sözün vatandaşın nezdinde karşılığı olacağı söz konusu değildir."