AK Partili Özlem Zengin ve CHP'li Engin Altay sokakta karşılaştı! Gençlerle birlikte türkü söylediler

İstanbul'da seçim çalışmalarını sürdürürken karşılaşan AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ve CHP Grup Başkanvekili Engin Altay, gençlerle birlikte "Gesi Bağları" türküsünü söyledi.

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ve CHP Grup Başkanvekili Engin Altay, İstanbul 3. Bölge'de seçim çalışmalarına devam ediyor. Seçim çalışmalarını sürdüren ikili, Silivri'de karşılaştı. Silivrili gençlerle 'Gesi Bağları' söyleyen ikili renkli görüntüler yarattı.

Zengin, o anları sosyal medya hesabından “Ve bu karşılaşmaya şarkılarıyla eşlik eden Silivrili Gençlerden şahane ‘Gesi Bağları’ yorumu… Çok teşekkür ediyoruz… ” notuyla paylaştı. 

"ÖZLEM HANIM, İKİMİZİN DE SESİ GÜZEL GİBİ NE DERSİNİZ?"
Zengin’in paylaşımını alıntılayan Engin Altay ise “Özlem hanım, ikimizin de sesi güzel gibi ne dersiniz? Gelin hep birlikte bence milletin sesini dinleyelim. Ne diyelim? Haydi Türkiye’m Haydi” mesajını paylaştı.

Özlem Zengin de Engin Altay’ın mesajına “Engin Bey… Biz zaten Milletimizin sesini dinlediğimiz için 21 yıldır iktidarız… Ve cankulağıyla dinlemeye devam edeceğiz” yanıtını verdi.