AK Parti’nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Turgut Altınok tv100'e konuştu: "En büyük projemiz Ankara’yı bir dünya başkenti yapmak"

AK Parti’nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Turgut Altınok, tv100'e özel açıklamalarda bulundu. Ankara için projelerden bahseden Altınok, "En büyük projemiz ise Ankara’yı bir dünya başkenti yapmak" ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart yerel seçimleri öncesinde AK Parti’nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayını Turgut Altınok olarak duyurdu.

Adaylığı açıklanan Altınok, tv100’e özel açıklamalarda bulundu

Turgut Altınok’un açıklamaları şu şekilde:

“Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin bütün imkânlarını her ilçe hissedecek. Bölgede MHP teşkilatları ile tam bir uyum mevcut. Ankara Belediye Başkan adaylığım açıklandıktan sonra yapılan ilk ankette Mansur Yavaş’ın önünde çıkarak ilk sırada yer aldık. O ivme daha da yükselerek devam edecek. En büyük projemiz ise Ankara’yı bir dünya başkenti yapmak.

KENTSEL DÖNÜŞÜM, KİRA FİYATLARI VE METRO ÇALIŞMALARI...

Ankara’da çok sayıda otopark yaparak park sorununu çözeceğiz. Trafik ve ulaşım sorunları da gündemimizde. Gençlerimize, çiftçilerimize, sanayicilerimize çok sayıda projelerimiz var. Ankara’da metro ve kentsel dönüşüme ihtiyaç var. Ankara’da kira fiyatları çok yüksek. Dar gelirli vatandaşlarımıza uygun konutlar yaparak kira fiyatlarının düşmesine yardımcı olacağız. Ankara’da bizim dönemimizde meyve ve sebze fiyatları da ucuzlayacak.

Ankara’yı iyi biliyorum. Ben sokakta bir belediye başkanıyım. 5 yılı telafi edeceğiz. Ankara kazanacak.”