Akar ve Soylu, CHP ve İyi Parti Genel Başkanları ile görüştü

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ile İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Meclis'teki Gara bilgilendirmesi öncesi CHP ve İyi Parti Genel Başkanları ile görüştü.

Akar ve Soylu, CHP ve İyi Parti Genel Başkanları ile görüştü

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, siyasi partileri ziyaret etti. İlk ziyaret CHP'ye yapıldı. Saat 12:00'de başlayan görüşme yaklaşık bir saat sürdü. İki Bakan daha sonra İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'i ziyaret etti.

Milli Savuma Bakanı Akar ile İçişleri Bakanı Soylu, Gara operasyonu ile ilgili CHP ve İYİ Parti Genel Başkanlarını ziyaret ediyor. Bakan Akar ile Soylu, Meclis'te önce AK Parti grubunda Grup Başkanı Naci Bostancı ile görüştü.

Önce CHP ile görüşüldü

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, daha sonra CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu TBMM'deki makamında ziyaret etti. Bakanlara, Kılıçdaroğlu'nun odasına kadar AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Muş da eşlik etti.

Bakan Akar ve Soyludan CHP ve İYİ Partiye Gara ziyareti

Kılıçdaroğlu'nun Meclis'teki makamında gerçekleştirilen ve yaklaşık 50 dakika süren görüşmede Soylu ve Akar'ın, PKK'nın alıkoyduğu 13 Türk vatandaşını şehit etmesi ve Irak'ın kuzeyinde düzenlenen Pençe Kartal-2 harekatına ilişkin bilgi verdiği öğrenildi.

Bakan Akar, çıkışta gazetecilerin ziyarete ilişkin sorusuna "Konu malum" cevabını verdi.

Bakanlar Akar ve Soylu, daha sonra da İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'i genel merkezde ziyaret etti. Bakanlar görüşmede Gara operasyonu hakkında bilgi verdi.