Akaryakıta zam geliyor! Benzin sonrası şimdi de motorine zam!

Araç sahiplerini ilgilendiriyor. Akaryakıt fiyatları hız kesmiyor. Arka araka zam haberleri gelmeye devam ediyor. Benzinden sonra şimdi de motorine zam geliyor. Peki, Mazota zam ne zaman gelecek? İşte güncel akaryakıt fiyatları ve benzin, motorinde son durum

Akaryakıta zam geliyor! Benzin sonrası şimdi de motorine zam!

Akaryakıt fiyatları hız kesmiyor. Art arda haberler gelmeye devam ediyor. Benzin zammı sonrası şimdi de motorinde zam var. Motorin litre fiyatına zam duyuruldu ve geçerli olacağı tarih açıklandı.

Dünyada OPEC+ ülkelerinin petrol kesintisi haberlerinin ardından petrol ve petrol ürünlerinde fiyatlamalar devam ediyor. Geçen haftadan bu yana art arda yaşanan zamlara yenileri ekleniyor.

Sektör kaynaklarından elde ettiği son bilgiye göre, akaryakıt fiyatlarına zam geliyor. Yeni zamla birlikte motorin fiyatı neredeyse benzin fiyatına yaklaşacak.

MAZOTA ZAM NE ZAMAN GELECEK?

Motorin fiyatına pazartesi (10 Nisan) gece yarısından sonra zam bekleniyor. Motorin litre fiyatına pazartesi gece yarısı 67 kuruş zam gelmesi bekleniyor. Yeni yapılacak zamla beraber motorin fiyatı İstanbul’da 21.13, Ankara’da 21.49 İzmir’de 21.57 olacak.